ΚΟΥΙΖ 1

Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, ότι σε στενό κύκλο, στο περιθώριο της υποτιθέμενης διαβούλευσης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ότι είπατε: «να βάλουμε κερματοδέκτες στα νέα ντουζ για να μην καταναλώνετε πολύ νερό»;
(260517)




ΚΟΥΙΖ 2

Το κόστος του ταξιδιού του διευθυντή Νίκου Πετρίτση και της αναπληρώτριάς του Κατερίνας Παύλου Πέτρου, με τι είδους δαπάνη και με ποιά αιτιολογία θα καλυφθεί στον Επίτροπο Κορίνθου του Ελεγκτικού Συνεδρίου; Μήπως τελικά, είναι ευγενική προσφορά κάποιου;..
(260517)




ΚΟΥΙΖ 3

Τελικά, το θυσίασες αυτό το κορμί για να πάνε όλα κατ’ ευχήν όπως φαντάζεσαι ότι τα έχεις σχεδιάσει;
(260517)




Είπαν… 1

«Δεν επιδιώκουμε και δεν επιθυμούμε τον τίτλο του αρνητικού μάντη. Μετά την φιέστα, το μόνον σίγουρο είναι ότι, ποιοτικό τουρισμό δεν πρόκειται να ξαναδούμε στο Λουτράκι, όσο πρωταγωνιστούν τα ίδια πρόσωπα. Η υπόθεση τουριστική ανάπτυξη είναι τελειωμένη. Είμαστε καταδικασμένοι να ανακυκλώνουμε την μιζέρια μας.»
(260517)




Είπαν… 2

«Οφειλή 16 μηνών, συν άλλους επτά που δεν παραδίδει το μίσθιο, έχει η δημοτική αρχή στον ιδιοκτήτη της πρώην καφετέριας του Λάκη στην Περαχώρα. Η οφειλή των πρώτων εννέα μηνών, πάει πίσω επί δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, που είχε ενοικιάσει τον συγκεκριμένο χώρο ως παιδικό σταθμό. Στην συνέχεια ο συγκεκριμένος χώρος για επτά μήνες ενοικιάσθηκε από την σημερινή δημοτική αρχή για λογαριασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας (;;;). Ανακοινώθηκε στην συνέχεια η διακοπή του μισθώματος, αλλά το χορευτικό ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να αποσύρει από εκεί τα ρούχα. Δηλαδή για 25 μήνες πλήρης αδιαφορία, από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας Φίλιππα Θυμή και τα μέλη του Δ.Σ., που καλός είναι ο παραγοντισμός και να το ″ παίζεις″, αλλά θα πρέπει να αναλαμβάνονται και οι υποχρεώσεις και οι τοπικοί παράγοντες να βάζουν για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, αφού θέλουν να είναι παράγοντες και λίγο το χέρι στην τσέπη. Ο δήμος Λουτρακίου που έχει την υποχρέωση έναντι του ιδιοκτήτη, πρέπει να τον ικανοποιήσει, άλλως αυτή η οφειλή κάλλιστα μπορεί να διεκδικηθεί στην Δικαιοσύνη. Όσον αφορά την παρακράτηση της ιδιοκτησίας, ποιός θα αναλάβει να αποζημιώσει για τους τόσους μήνες τον ιδιοκτήτη;»
(260517)




Είπαν… 3

Ο Σύλλογος Επισιτιστών ″Ξένιος Ζευς″ στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να δωρίσει στον Σύλλογο Αυτοδυτών Λουτρακίου έναν ηλεκτρικό εργάτη έλξης, μηχάνημα που θα βοηθήσει στο καθαρισμό της παραλίας.
Οι δύο σύλλογοι σε συνεργασία θα προβούν στο καθαρισμό του βυθού της παραλίας του Λουτρακίου αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου στις 14:00 (σημείο συνάντησης - café Breeze).
Στο πλαίσιο αυτό, μήπως και ο Loutraki Tourism Organization θα έπρεπε να προσφέρει στο Σύλλογο Αυτοδυτών Λουτρακίου ένα επαγγελματικό μηχάνημα προκειμένου να γεμίζονται οι καταδυτικές φιάλες, καθ’ ότι το κόστος πλήρωσής τους είναι υψηλό, σε συνδυασμό με την προμήθεια του ατομικού καταδυτικού εξοπλισμού, ο οποίος έχει υψηλότατο κόστος και οι εργασίες που πραγματοποιούνται στον βυθό είναι βαρέως τύπο, με συνέπεια ο εξοπλισμός αυτός να φθείρεται με μεγάλη ευκολία.
(260517)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ «ΡΑΠΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΤΡΟΥ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σαν τους κακούς τους μαθητές, υπέστησαν το κοσμιότατο ράπισμα για την αταξία τους, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Πέτρου, από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Θοδωρή Πέτρου, λόγω της σκόπιμης στάσης που εκράτησαν, γιατί όχι μόνον δεν τον προστάτευσαν ως όφειλαν, απεναντίας τον άφησαν και εκτεθιμένο, κατά παράβασιν του Κανονισμού Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, καθώς επίσης και τις προβλέψεις του ″Καλλικράτη″, προκειμένου ο αναφερθείς επιχειρηματίας Σπύρος Καραβούλης και προσωπικός φίλος του δημάρχου, να μπορέσει ανενόχλητα να τον θίξει!
Η δημοτική αρχή, με ″εξαπτέρυγα″, κολαούζους, χειροκροτητές, περιφερόμενους, φέρεται να μην ανέχεται τον έλεγχο ως προς τα δημόσια πράγματα και με ποικίλους τρόπους επιστρατεύοντας τον οποιονδήποτε, επιχειρεί να φιμώσει την κριτική, αλλά και να ποινικοποιήσει ή αγωγοποιήσει με «μανδύα» το πολιτικό γίγνεσθαι, έτσι ώστε να δρα ανεξέλεγκτη και κατά το δοκούν.
Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η πλειοψηφία, εδέχθη το πολιτικό ράπισμά της - «καταγγέλλω πολιτικά για ανάρμοστη, αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, που είχε μοναδικό σκοπό να με πλήξει πολιτικά», δεν προέβαλε στοιχειώδη αντίδραση, ήταν προφανές ότι ήταν δασκαλεμένη να κλείσει όπως - όπως κι εκεί το θέμα, αλλά κατά την πάγια αρχή της δημοτικής αρχής και των περιφερόμενων ανθρώπων της, δεν έχει δώσει απάντηση στο ερώτημα που υπέβαλε κατ’ εκείνην την συνεδρίασης της 19ης Απριλίου 2017, ο Θοδωρής Πέτρου.
Ή όπως προέκυψε και πολύ ορθά επεσήμανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος εξ Αγίων Θεοδώρων, η δημοτική αρχή επέλεξε να απαντήσει δια λογαριασμό της ο φίλος της, επανεκλεγείς πρόεδρος -κατόπιν αλλαγής καταστατικού- του Loutraki Tourism Organization Σπύρος Καρβούλης.

Η λιτή τοποθέτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου
Το πλήρες κείμενο της απάντησης στον Γιώργο Γκιώνη και Παναγιώτη Πέτρου για τις παραβάσεις καθήκοντος ως προς τον Κανονισμό Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου της 10ης Μαΐου 2017, έχει ως ακολούθως:
«Με την από 19 Απριλίου παρέμβασή μου, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έθεσα ζήτημα αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την διεξαγωγή του σκακιστικού πρωταθλήματος στο Λουτράκι και τα έξοδα στα οποία προέβη ο δήμος.
Αντί απαντήσεως, επί της ουσίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες ή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, με έκπληξη ενημερώθηκα ότι στη συνεδρίαση της 10ης Μαΐου, εμφανίσθηκε ο ίδιος ο επιχειρηματίας που ανέλαβε τη διοργάνωση, εν τη απουσία μου, και χωρίς να υπάρχει συναφές θέμα στην ημερήσια διάταξη, όπως απαιτεί ο Κανονισμός Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, όπου με την άδεια του προέδρου και την ανοχή του δημάρχου, εκτόξευσε μύδρους εναντίον μου, για το ανωτέρω ζήτημα, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δ.Σ., όχι μόνο επέτρεψε στον κύριο να λάβει το λόγο και να τοποθετηθεί δήθεν επί προσωπικού καθυβρίζοντάς με, αλλά του παραχώρησε το βήμα στο οποίο αναλώθηκε να ″αγορεύει″ επί 11 και πλέον λεπτών, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τις επιχειρήσεις του, κάτι που -σίγουρα- δεν συνάδει με το χαρακτήρα του δημοτικού συμβουλίου, και επιπροσθέτως να δευτερολογήσει σε όποιες ενστάσεις δημοτικών συμβούλων προέκυψαν στα λεγόμενά του, σαν να ήταν ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος.
Το χείριστο ήταν, η τοποθέτηση του ίδιου του δημάρχου στις ενστάσεις, όπου ενεργώντας αντιθεσμικά, πήρε σαφή θέση υπέρ του καταγγέλλοντος, αλλά και ότι δεχθήκατε σαν προεδρείο και τις παραινέσεις, για να μην πω προτροπές ή οδηγίες να με συνετίσετε, αντί εσείς πρώτοι να συνετίσετε εκείνον για τις δηλώσεις του.
Δεν εκπλήσσομαι βέβαια, αλλά οργίζομαι περισσότερο, γιατί έρχεται σε αυτήν εδώ την αίθουσα, ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας για να φιμώσει τον έλεγχο που οφείλουμε να κάνουμε ως δημοτικοί σύμβουλοι.
Δηλώνω λοιπόν ότι, δεν θα συνετιστώ και δεν θα ανεχθώ στο μέλλον τέτοιου είδους παρεμβάσεις, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Επειδή όμως, πιστεύω ότι, δεν πρέπει να ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου, αντιπαρέρχομαι τις ανωτέρω συμπεριφορές του προέδρου και του δημάρχου, οι οποίες μπορούν να επιφέρουν πειθαρχικές κυρώσεις σύμφωνα με τον ″Καλλικράτη″, καθώς αποτελούν παραβίαση του Κανονισμού Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και τους καταγγέλλω πολιτικά για ανάρμοστη, αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, που είχε μοναδικό σκοπό να με πλήξει πολιτικά.
Όσον αφορά τις προσωπικές προκλήσεις του καταγγέλλοντος θα απαντήσω...
Δεν δέχομαι και δεν θα δεχθώ επ’ ουδενί από οποιοδήποτε ατομικό ή επιχειρηματικό συμφέρον υποδείξεις και μαθήματα πολιτικής ηθικής, από την στιγμή που οι παρεμβάσεις μου, όπως και η εν γένει παρουσία μου στο ανώτατο όργανο διοίκησης του δήμου, το δημοτικό συμβούλιο, έχει μοναδικό σκοπό την άσκηση ελέγχου στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και την συμβολή με τον καλύτερο τρόπο στην πρόοδο του τόπου, προασπίζοντας το δημοτικό συμφέρον.
Τέλος, οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν τόσο στις αιτιάσεις του καταγγέλλοντος, όσο και στην παρέμβασή μου, είναι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου, από τις οποίες κι εγώ αναμένω τις απαντήσεις, σύμφωνα με τα δικαιώματα που μου παρέχει η κείμενη νομοθεσία.
Σας ευχαριστώ.»
(260517)




ΕΞΕΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Φερόμενα ως κατηγορούμενα, σε προανακριτική διαδικασία, βρίσκονται πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Αυτό προκύπτει από την πρόσφατη υπ’ αριθ. 12/18-04-2017 απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, που είδε το «φως της δημοσιότητας» και διορίζει ως πληρεξούσιο δικηγόρο τον Χρήστο Τζοάνο, προκειμένου να εκπροσωπήσει τα πρώην μέλη του Δ.Σ. στην παροχή καταθέσεων χωρίς όρκο, στο διενεργούντα την προκαταρκτική εξέταση Λιμεναρχείο Κορίνθου, κατόπιν της σχετικής παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, για τον τρόπο λήψης απόφασης παραχώρησης των τραπεζοκαθισμάτων στις παράκτιες επιχειρήσεις.
Εδώ προκύπτει ένα ζητούμενο, καθ’ ότι το Λιμεναρχείο Κορίνθου είναι μέλος του Δ.Σ. δια του εκάστοτε λιμενάρχη του ή του αναπληρωτού αυτού υπολιμενάρχη του, οπότε η προανακριτική διαδικασία θα πρέπει να ανατεθεί σε αξιωματικό, υψηλότερου βαθμού του λιμενάρχη. Αυτό τουλάχιστον υπαγορεύει η εμπειρία του γράφοντος από την υπηρέτηση της στρατιωτικής θητείας του.
Παράλληλα, πως είναι δυνατόν το Λιμεναρχείο Κορίνθου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις στον εαυτό του;
Αξιοσημείωτο επίσης στην ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων πέντε εκ των επτά μελών του σώματος, είναι ότι τα φερόμενα ως κατηγορούμενα μέλη για να απολάβουν της νομικής εκπροσώπησης του Χρήστου Τζοάνου, θα πρέπει εκ προοιμίου να έχουν αποδεχθεί τις επίσημες θέσεις του σημερινού διοικητικού συμβουλίου, για το συγκεκριμένο θέμα.
Για τον γράφοντα θεωρείται παράδοξο, να ζητείται για μια άλλη διοίκηση, να συμμορφωθεί με τις θέσεις της διαδόχου αντιπάλου της, για να απολάβει των προβλέψεων του ″Καλλικράτη″!..
Οι θέσεις της σημερινής διοίκησης, λαμβάνοντας υπόψιν την ρήση του προέδρου του σώματος Γιώργου Ρουμελιώτη ότι «η πολιτική απόφαση είναι υπεράνω του νόμου», δεν θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν για να γνωρίζουν οι φερόμενοι ως κατηγορούμενοι ότι είναι ευθυγραμμισμένες με την κείμενη νομοθεσία και ως εκ τούτου να μπορέσουν να τις αποδεχθούν;
Ωστόσο, πέραν των ερωτημάτων που δημιουργεί αυτή καθ’ εαυτή η ομόφωνη απόφαση, ερωτήματα και προβληματισμό δημιουργεί η εισήγηση του Γιώργου Ρουμελιώτη στο σημείο που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκπροσώπηση των μελών, εκτός της απαραίτητης εξουσιοδότησης προς τον ορισθέντα δικηγόρο από το κάθε μέλος, είναι η έστω και προφορική, ενώπιον του Δ.Σ. ή ενώπιον του ορισθέντος δικηγόρου, σύμφωνη γνώμη του κάθε μέλους με τις επίσημες θέσεις του φορέα μας, σχετικά με τα θέματα νομοθεσίας που έλαβαν υπόψη τους τα μέλη για την λήψη των σχετικών αποφάσεων, για τον απλούστατο λόγο ότι ως φορέας έχουμε επίσημη θέση βασιζόμενη στην κείμενη νομοθεσία και πέραν αυτής δεν μπορούμε να εκπροσωπήσουμε άτομα που υιοθετούν ή στηρίζουν άλλες απόψεις, αποδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επίσημη θέση μας».
Μια εισήγηση που τον κάθε διαθέτοντα στοιχειώδη νόηση άνθρωπο τον αφήνει άναυδο, γιατί φαίνεται να μην διστάζει να θυσιάσει τα φερόμενα ως κατηγορούμενα πρόσωπα, αρκεί να μην υποτιμηθεί ή τρωθεί η επίσημη θέση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Δηλαδή, αν από τους φερόμενους ως κατηγορούμενους, υπάρχει ενδεχομένως καλύτερη νομική προσέγγιση της κείμενης νομοθεσίας από αυτήν που έχει επιλέξει ο φορέας, δεν θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν τα συγκεκριμένα σημεία του Κώδικα Δήμων Κοινοτήτων για να απαλλαγούν, στην περίπτωση εκείνη που δεν έχουν παρανομήσει και την απόφαση που είχαν λάβει ήταν στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και της προστασίας των Δημόσιων συμφερόντων;
Επίσης, ο ″Καλλικράτης″ στο συγκεκριμένο άρθρο του, δεν κάνει λόγο ότι προϋπόθεση για την υπεράσπιση των υπηρετούντων την Δημόσια Διοίκηση, είναι η ταύτιση των εκάστοτε κατηγορουμένων με τις πολιτικές θέσεις της ηγεσίας, αλλά η παροχή νομικής κάλυψης. Αν φυσικά έχουν παρανομήσει, αυτό θα αποδειχθεί και η Δικαιοσύνη που ήδη έχει παρέμβει θα καταλογίσει τις ευθύνες και θα απαγγείλει κατηγορίες.
Προς τί λοιπόν αφενός αυτή η εισήγηση και αφετέρου αυτή η απόφαση που παραπέμπουν σε καθεστωτικές αντιλήψεις και κατά την πολιτική κρίση του γράφοντος, απέχουν παρασάγγας από την Δημοκρατία;
Καταλήγοντας, απορίας άξιο είναι, πώς ο παριστάμενος υπολιμενάρχης αναπληρώνοντας τον προϊστάμενό του λιμενάρχη, υπερψήφισε μια τέτοια απόφαση, όταν εκ των πραγμάτων είναι φυσιολογικό να έχει γνώση λόγω της θέσεώς του, τις προϋποθέσεις διενέργειας ΕΔΕ; Εκτός, αν λόγω της κατάθεσης υπομνημάτων, ο ρόλος του Λιμεναρχείου Κορίνθου είναι καθαρά διεκπεραιωτικός κι όχι ουσιαστικός; Αλλά και με το τυπικό μέρος του πράγματος, τι γίνεται;
Η υπόθεση έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο με κάποιο τρόπο δεν θα πρέπει να αντιδράσει και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου;
Ίδωμεν…
(260517)




ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΣΤΟ loutraki-press
ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑ

Δήθεν θιχθέντα από το loutraki-press πρώην αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Δέδε, θα παραθέσω ακέραιο το εξώδικό σας, προς δημόσια γνώση και ενημέρωση, καθ’ ότι πολιτικό πρόσωπο και ως τέτοιου έγινε η αναφορά, ενώ στην συνέχεια θα σας θέσω παρατηρήσεις και τα ερωτήματα που ανακύπτουν εξ’ αυτού.
Στο εξώδικο του Γιώργου Δέδε που παρελήφθη στις 24 Μαΐου 2017 για δημοσίευμα της 12ης Μαΐου 2017 και υπογράφει ο δικηγόρος Κορίνθου Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου αναφέρονται τα ακόλουθα:
Όπως γνωρίζετε, εσείς ως διαχειριστής του ιστολογίου με την επωνυμία «loutraki-press.blogspot.com», αναρτήσατε στο ιστολόγιο αυτό στις 12/05/2017 δημοσίευμα με το εξής περιεχόμενο:
«ΚΟΥΙΖ 3
Είναι αλήθεια δήμαρχε Λουτρακίου και πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, ότι δώσατε απευθείας ανάθεση την αντικατάσταση κάποιων εκ των πυροσβεστήρων του Loutrαki Thermαl Spα (LTS) στον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Δέδε που ανήκει στο συνδυασμό του δήθεν «εχθρού» σας Κώστα Λογοθέτη; Μήπως αυτή η επιλογή σας είναι το αντίτιμο στην υπογραφή του για την παραλαβή του LTS ή στήνεται σκηνικό να τον εντάξετε στο συνδυασμό σας ή προεκλογικά να μην κάνει τόση πολύ φασαρία εναντίον σας;»
Κατόπιν της αναρτήσεώς σας αυτής και λόγω του ότι αναφέρεστε στο πρόσωπό μου σας γνωστοποιώ τα ακόλουθα:
1. Είναι εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός πως μέσα από το ανωτέρω δημοσίευμα και για λόγο παντελώς άγνωστο και ακατάληπτο, εμπλέκετε την εργασία μου με τα πολιτικά τεκταινόμενα στον δήμo Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.
Παρότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν τυγχάνω κατά την παρούσα χρονική περίοδο αιρετό πρόσωπο ενώ ήμουν πρώην Αντιδήμαρχοι; του εν λόγω Δήμου γεγονός που αναφέρετε εξάλλου και στο δημοσίευμα, εσείς αναίτια και κατά τρόπο απαράδεκτο, επιδιώκετε την σύνδεση της εργασίας μου με περίεργους πολιτικού; συσχετισμούς, αφήνοντας μομφή στο πρόσωπό μου και «διερωτώμενος» αν τάχα εξαγοράστηκε η υπογραφή μου για την παραλαβή του Loutraki Thermal Spa από τον δήμαρχο Λουτρακίου και αν το αντίτιμο αυτής της εξαγοράς ήταν η απευθείας ανάθεση σε εμένα της αντικατάστασης πυροσβεστήρων στις ανωτέρω εγκαταστάσεις!!!!
Οι αναφορές σας αυτές με θίγουν και με προσβάλλουν καθότι ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και με κάνουν να αναρωτηθώ για τα κίνητρα και τις προθέσεις σας για την συγκεκριμένη ανάρτηση.
2. Κατηγορηματικά σας απαντώ ότι τόσο κατά την πολιτική μου σταδιοδρομία όσο και κατά την μέχρι και σήμερα πορεία μου ως επαγγελματίας ουδέποτε η υπογραφή μου αποτέλεσε αντικείμενο εξαγοράς.
3. Αδυνατώ να αντιληφθώ την πρακτική σας αυτή, η οποία περιβεβλημένη τον μανδύα του ερωτήματος («Κουίζ»), εκθέτει έναν πολίτη που όπως εγώ την δεδομένη στιγμή δεν είμαι ενεργό πολιτικό πρόσωπο και δεν απασχολώ με συγκεκριμένη πολιτική ιδιότητα το πολιτικό γίγνεσθαι του δήμου.
4. Προς ενημέρωσή σας, σας πληροφορώ ότι η επιχείρησή μου δια της οποίας δραστηριοποιούμαι, δεν υφίστατο κατά την περίοδο που εγώ ήμουν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του ανωτέρω δήμου και μέλος του Δ.Σ της «Λουτράκι ΑΕ», πολύ δε περισσότερο ουδέποτε υπήρξα μέλος οιασδήποτε αρμόδιας Επιτροπής Παράδοσης του Loutraki Thermal Spa και ουδέποτε έθεσα την υπογραφή μου προκειμένου για την παράδοση αυτού. Συνεπώς τα ανωτέρω εμπεριεχόμενα στο σχετικό δημοσίευμά σας είναι προδήλως αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Αναρωτιέμαι όμως εύλογα από πότε η αλλαγή πολιτική; σκυτάλη ς σε ένα Δήμο και σε μία δημοτική εταιρεία γίνονται με «αντίτιμα»;;;; Με ποιόν τρόπο ένας πρώην αντιδήμαρχος και ένας νυν δήμαρχος -από διαφορετικές μάλιστα δημοτικές παρατάξεις- συνδέονται με τέτοιου είδους συναλλαγές;
5. Διερωτώμαι εύλογα κατόπιν όλων αυτών αν φροντίσατε ως δημοσιογράφος που είστε να πληροφορηθείτε για το αν εγώ προσηκόντως και νομίμως κατέθεσα οικονομική προσφορά για την αντικατάσταση των πυροσβεστήρων και ποιά ιδιότητα είχα τότε.
Μεριμνήσατε να πληροφορηθείτε ως οφείλατε για το αν υπήρξαν και άλλες προσφορές και για το αν η δική μου προσφορά ήταν η χαμηλότερη;;; Ερευνήσατε το πότε ακριβώς κατέθεσα την προσφορά μου αυτή;;; Αντιλαμβάνεστε τι αντίκτυπο έχει στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο η ανάρτηση ενός τέτοιου αναληθέστατου δημοσιεύματος;;;
Δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να στρέφεστε με τον τρόπο αυτό κατά ενός τίμιου επαγγελματία και οικογενειάρχη με αναρτήσεις αυτού του είδους, πολύ δε περισσότερο δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να αφήνετε αόριστες και ανυπόστατες μομφές προς το πρόσωπό μου ότι «ενδεχομένως» η ανάληψη μιας εργασίας εκ μέρους μου δεν έγινε για βιοποριστικούς λόγους, αλλά για να διευκολύνω πολιτικά και όχι μόνο τον σημερινό δήμαρχο!!!!
Κατόπιν αυτών γίνεται σαφές ότι εσείς παράνομα και αναίτια προβήκατε στην συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία εμπεριέχει βαρύτατα προσβλητικές αναφορές στο πρόσωπό μου και το κυριότερο καθίσταται ικανή να προκαλέσει
ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις στους αναγνώστες για το ήθος μου ως επαγγελματία, αλλά και ως πρώην πολιτικού προσώπου. Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη ανάρτηση στο ιστολόγιο που εσείς διαχειρίζεστε, την καθιστά άμεσα προσβάσιμη και ικανή να διαδοθεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε ανυπολόγιστο αριθμό χρηστών του διαδικτύου, επιτείνοντας έτσι το μέγεθος της προσβολής που υφίσταμαι.
Επειδή η ανωτέρω πρακτική σας καταδεικνύει την ανεξήγητη πρόθεση σας να επιτρέψετε δια του ιστολογίου σας μία προσπάθεια πυροδότησης δυσμενούς κλίματος και διασποράς συκοφαντιών εναντίον μου.
Επειδή η συμπεριφορά σας αυτή είναι παράνομη ως εκ της άνω ιδιότητας σας ήτοι αυτής του διαχειριστή του εν λόγω ιστολογίου, οφείλατε δε να είστε προσεκτικός ώστε να μην προβείτε στην δημόσια ανάρτηση ανυπόστατων αναφορών όπως αυτές εμπεριέχονται στο υπό κρίση δημοσίευμα και το οποίο είναι εξαιρετικά επιζήμιο τόσο για το κοινό συμφέρον όσο και για την αντικειμενική πληροφόρηση των πολιτών, θίγοντας με τον τρόπο αυτό βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου ως δημότη και επαγγελματία αλλά και ως πρώην πολιτικού προσώπου.
Διαμαρτυρόμενος εντόνως για την ως άνω συμπεριφορά, σας καλώ όπως εντός προθεσμίας μίας (1) ημέρας από την νόμιμη λήψη της παρούσης, προβείτε στην άμεση διαγραφή και απόσυρση του συγκεκριμένου ως άνω αναρτηθέντος σε βάρος μου δημοσιεύματος στο ιστολόγιο που εσείς διαχειρίζεστε, μεριμνώντας συγχρόνως για την ανασκευή αυτού προς αποκατάσταση της αλήθειας. Σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνω ότι θα ενεργήσω δικαστικά για την προστασία των εννόμων συμφερόντων μου.

Η απάντηση του loutraki-press στο εξώδικο του Γιώργου Δέδε
Παραθέτοντας, Γιώργο Δέδε, ολόκληρο το εξώδικό σας, θα ήθελα λοιπόν να σας επισημάνω ορισμένα ουσιαστικά πράγματα, τα οποία αν και εμπλακήκατε στην τοπική πολιτική σκηνή από το 2010, η τοπική κοινωνία σας άφησε εκτός δημοτικού συμβουλίου το 2014, εξακολουθείτε να είστε ενεργό μέλος του συνδυασμού σας και να συμμετέχετε σε όλες σχεδόν ανεξαιρέτως τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται υπό τον επικεφαλής σας Κώστα Λογοθέτη.
Πολύ καλά γνωρίζετε, προσποιούμενος κι επιδεικνύοντας άγνοια, ότι το loutraki-press, είναι ένα αμιγώς πολιτικό ιστολόγιο, δεν ασχολείται με το κουτσομπολιό και τα συναφή, δεν έχει εμπλακεί στοιχειωδώς μία φορά σε οικονομική συναλλαγή δίκην διαφήμισης, όπως διαφημίσεις σας έχουν φιλοξενήσει τοπικά «ΜΜΕ» κατά την περίοδο που ήσασταν αντιδήμαρχος, ενώ τα σχόλια του στην εννιάχρονη παρουσία του, αναφέρονται στα πολιτικά πρόσωπα και μόνον!
Ουδόλως ενδιαφέρεται για την ιδιωτική - οικογενειακή ζωή, καθώς επίσης και την επαγγελματική ή επιχειρηματική δραστηριότητα των πολιτικών προσώπων, εκτός πλέον αν τα ίδια τα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκουν ή δίνουν το θάρρος να εμπλέκονται στο πολιτικό πεδίο συγγενικά τους πρόσωπα ή μέσω και λόγω της πολιτικής ιδιότητάς τους, εξυπηρετούνται τα επιχειρηματικά συμφέροντα των συγγενικών τους προσώπων.
1 Υπό αυτήν την έννοια, είναι αήθες, κατάφωρα συκοφαντικό και με πρόθεση βλαπτικό, να ισχυρίζεσθε στο εξώδικό σας ότι εμπλέκω την εργασία σας στα πολιτικά τεκταινόμενα στον δήμο, όταν μάλιστα, με την ιδιότητά σας του αντιδημάρχου, στην εταιρεία που στην παρούσα φάση γίνατε προμηθευτής, είχατε επιδιώξει τόσο το καλοκαίρι του 2011, όσο και στην συνέχεια στο τέλος της άνοιξης του 2012 με τις αλλαγές προσώπων στην σύνθεση του Δ.Σ. της εταιρείας, να προκριθείτε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δημόσιας - δημοτικής επιχείρησης Λουτράκι Α.Ε. κι όταν το αίτημά σας δεν είχε γίνει αποδεκτό, είχατε εκφράσει την δυσαρέσκειά σας, θεωρώντας εαυτόν παραγκωνισμένο. Αυτό είναι αλήθεια ή ψέματα;
Αφού λοιπόν επιδιώκατε να γίνετε μέλος του Δ.Σ. για να προσφέρετε και να προστατέψετε το δημόσιο συμφέρον, ως ενεργό πολιτικό πρόσωπο, γιατί την προσφορά σας αυτή δεν την πραγματοποιήσατε με παροχή δωρεάν των πυροσβεστήρων, στην καταρρέουσα Λουτράκι Α.Ε.;
Στην παρούσα φάση δεν τυγχάνεται αιρετό πρόσωπο, καθ’ ότι αν και υποψήφιος με τον συνδυασμό σας, δεν υπερψηφιστήκατε και αποτύχατε να εκλεγείτε, δεδομένου ότι ο συνδυασμός σας με την ολοκλήρωση της θητείας του στις εκλογές του 2014, από δημοτική αρχή καταποντίσθηκε στην τρίτη θέση. Ως πολιτικό πρόσωπο, είσαστε αυτός που καταγγέλλατε την προηγούμενη και διάδοχό σας δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη για την υπερκοστολόγηση και το αστρονομικό κόστος του Loutraki Thermal Spa, αλλά τελικά ως συνδυασμός το παραλάβατε. Αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα;
- Όσον αφορά τα περί μομφής, δηλαδή δεν υπάρχει το δικαίωμα των ερωτημάτων; Έχουν γραφεί και παρουσιασθεί με κατηγορηματικό τρόπο, να προκύπτει ότι είναι γεγονός;
- Λέτε ο γράφων να ξύπνησε το πρωί της 12ης Μαΐου 2017 και να είπε σήμερα θα καταστρέψουμε τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Δέδε και θα τον πλήξουμε επαγγελματικά για να σπάσει η μονοτονία;
2 Όσον αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία το loutraki-press δεν την απαξιώνει, αλλά ουδόλως ενδιαφέρεται.
Όσον αφορά την πολιτική σταδιοδρομία σας:
- Γιατί δεν προσφύγατε στην Δικαιοσύνη για όσα καταγγέλλατε την προηγούμενη και σημερινή δημοτική αρχή, για τις υπερκοστολογήσεις του Loutraki Thermal Spa;
- Αυτό, πολιτικά δεν δημιουργεί προβληματισμό και αφήνει αναπάντητα ερωτήματα;
- Επίσης, ως ηθικό πολιτικό πρόσωπο που ισχυρίζεσθε ότι είστε, όταν αποκαλύφθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού σας, είχε φθάσει στο έσχατο σημείο να υπεξαιρέσει δύο επιταγές απόρων, γιατί δεν τον καταγγείλατε και να παραιτηθείτε από το αξίωμα που εκείνος σας είχε εκχωρήσει, προκειμένου να επιδείξετε το υψηλότατο κύρος σας, αλλά αντίθετα συνεχίσατε να κατέχετε απρόσκοπτα την καρέκλα του αντιδημάρχου;
3 Το «Κουίζ», όπως ενδεχομένως δεν γνωρίζετε, έχει την έννοια του παραπολιτικού, δεν περιβάλλεται από κάποιον μανδύα, όπως συκοφαντικά θέλετε να πλήξετε την επαγγελματική αξιοπρέπεια και να υποτιμήσετε τον γράφοντα τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως επαγγελματία.
Ο γράφων, θα εδέχετο ότι δεν είστε ενεργό πολιτικό πρόσωπο, μόνον στην περίπτωση εκείνη που δημόσια ανακοινώνατε ότι δεν θα είστε εκ νέου υποψήφιος στα τοπικά και περιφερειακά πολιτικά πράγματα και δεν θα επαναδιεκδικήσετε την ψήφο των συμπολιτών σας.
4 Το loutraki-press ουδόλως αναφέρθηκε στην επιχείρησή σας της οποίας δεν γνωρίζει την επωνυμία της, δεν γνωρίζει το αντικείμενο, το φάσμα και την έκταση των δραστηριοτήτων της, με όλα αυτά να μην ενδιαφέρουν και την κοινή γνώμη. Μπορεί να μην συμμετείχατε στην επιτροπή παραλαβής του Loutraki Thermal Spa, αλλά αποσιωπήσατε όλα όσα εσείς ο ίδιος είχατε καταγγείλει στον ύψιστο τόνο, κατά την διάρκεια της θητείας σας ως αντιδήμαρχος, ενώ έκτοτε, λόγω της ευαισθησίας σας, δεν έχετε προβεί σε κάποια ενέργεια που να μεριμνάτε και να προασπίζεσθε το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του, ως προς το κόστος του υδροθεραπευτηρίου, εν αντιθέσει με το μέλημά σας για ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης όσον αφορά το πρόσωπό σας, ενδιαφέρον που παραπέμπει κι έχει γνώμονα τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Επειδή διερωτάσθε αν η αλλαγή πολιτικής σκυτάλης σε ένα δήμο και μία δημοτική επιχείρηση γίνεται με αντίτιμα;
- Θα θέλατε να απαντήσετε πώς είναι δυνατόν να καταγγέλνετε στον ύψιστο τόνο υπερκοστολόγηση και να μην προσφεύγετε στην Δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της διαφάνειας και του συμφέροντος της τοπικής κοινωνίας;
- Θα θέλατε επίσης να απαντήσετε πώς η σημερινή δημοτική αρχή κατηγορεί την δημοτική αρχή σας, ως προκάτοχό της, για απευθείας αναθέσεις λίγο χαμηλότερες των € 3 εκατ. και δεν προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για αποκατάσταση της πραγματικότητας; Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι έχω στην κατοχή μου τις απευθείας αναθέσεις που καταγγέλεσθε ως δημοτική αρχή και για τα τέσσερα έτη, τις έχω δημοσιοποιήσει ανά έτος και ουδέποτε αντιδράσατε. Γιατί άραγε;
Διερωτάσθε με ποιόν τρόπο ένας πρώην αντιδήμαρχος κι ένας νυν δήμαρχος -από διαφορετικές μάλιστα πολιτικές παρατάξεις- συνδέονται με τέτοιου είδους συναλλαγές;
Επειδή λοιπόν τα πράγματα είναι κατ’ εξοχήν και καθ’ ολοκληρίαν πολιτικά Γιώργο Δέδε, θα θέλατε να εξηγήσετε:
- Πώς είναι δυνατόν υπογράφων δικηγόρος του εξωδίκου σας, να είναι και υπογράφων δικηγόρος του ενάγοντος δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη σε βάρος του γράφοντος;
- Δεν γνωρίζετε ότι ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ως δικηγόρος είναι αυτήν την στιγμή ως νομικός στο περιβάλλον του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη;
- Δεν γνωρίζετε ότι ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου τυγχάνει και υιός της πρώην αντιδημάρχου και κειμενογράφου του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη;
- Πολιτικά, πώς απευθυνθήκατε στον συγκεκριμένο δικηγόρο;
- Η πράξη σας αυτή δεν γεννά θεωρείτε υποψίες και προβληματισμό ότι ο εν λόγω δικηγόρος, το παρόν εξώδικο ενδεχομένως να το αξιοποιήσει κατά την ακροαματική διαδικασία της αγωγής του Γιώργου Γκιώνη;
- Επομένως, μήπως κατ’ ουσίαν είστε αυτός που επιδιώκει να με πλήξει με ανυπέρβλητες επιπτώσεις στο επαγγελματικό, προσωπικό, ατομικό πεδίο μου;
- Ευελπιστώ τέλος, να μην σας δω στο ακροατήριο, ως μάρτυρα κατηγορίας του ενάγοντος μου Γιώργου Γκιώνη;
5 Όπως πολύ καλά γνωρίζετε από την θέση που κατείχατε ως αντιδήμαρχος, οι πληροφορίες αυτές υπηρεσιακά δεν δίδονται, αλλά γίνονται με διαρροές. Στα πλαίσιο αυτό, η πληροφόρηση του loutraki-press από συγκεκριμένη πηγή και στην συνέχεια η δημοσιοποίησή της, δεν είχαν σκοπό να θίξει εσάς όπως φαντάζεσθε κι επιχειρείτε πολιτικά να αξιοποιήσετε, καθ’ ότι η ίδια πηγή ήταν αυτή που διέρρευσε την πληροφορία λίγες ημέρες αργότερα για την επαπειλούμενη κατάσχεση της Παρασκευής 19-05-2017στην Λουτράκι Α.Ε. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ανέφερε ότι επρόκειτο περί απευθείας αναθέσεως. Θα διερευνηθεί λοιπόν στην Διαύγεια της Λουτράκι Α.Ε., αν υπάρχει τέτοια είδους προκήρυξη διαγωνισμού. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι εμφανισθήκατε ως ιδιώτης με την προσφορά σας, αλλά παράλληλα είστε και ενεργό πολιτικό πρόσωπο, άσχετα αν δεν έχετε εκλεγεί!
Η συγκεκριμένη ανάρτηση, επειδή δεν ανέφερε τιμές, ποσότητες, είχε μόνον πολιτική διάσταση και όλοι ως τέτοια την εξέλαβαν.
- Ουδέποτε αναφέρθηκε και ουδέποτε αφέθηκε να υπονοηθεί από το loutraki-press ότι δεν είστε τίμιος επαγγελματίας, αυτά τα προβάλλετε εσείς για να απολάβετε την επιδιωκόμενη δόξα;
- Ουδέποτε έγινε αναφορά στην οικογενειακή κατάστασή σας η οποία δεν αφορά το loutraki-press και την νοήμονα τοπική κοινωνία, αλλά αυτό είναι θέμα που περιορίζεται και αφορά το οικογενειακό περιβάλλον σας.
Στην εν λόγω ανάρτηση δεν περιέχονται προσβλητικές αναφορές, απλά τίθεται ερώτημα που επιλέξατε να το απαντήσετε δια εξωδίκου. Την απάντηση, θα έπρεπε ενώ αυτό θα έπρεπε να την έχει δώσει η Λουτράκι Α.Ε.
- Με την στάση σας και το εξώδικο, δεν νομίζετε ότι επιχειρείτε να φιμώσετε τον έλεγχο ενός αμιγώς πολιτικού ιστολογίου, αν και είστε πολιτικά μειράκιον, παρά την πολιτική θέση που κατείχατε διορισμένος;
- Ωστόσο πολιτικά, η ακολουθηθείσα μεθοδολογία, δεν παραπέμπει, ότι η διαχείριση του θέματος έγινε ενδεχομένως από τον κοινό δικηγόρο σας, με την τακτική αυτή να υποκρύπτει στόχους, οι οποίοι αυτήν την στιγμή δεν είναι δυνατόν να καταγραφούν με ακρίβεια, αλλά θα αποδειχθούν και θα γίνουν αντιληπτοί προσεχώς;..
Αναντίρρητα, η επίμαχη ανάρτηση μπορεί να είναι προσβάσιμη για αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο, αλλά όπως θα διαπιστώσετε με μια απλή αναζήτηση ουδείς έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτό. Η αναφορά αυτή στο εξώδικό σας, είναι απλά για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνον του αναγνωστικού κοινού του loutraki-press
Δεν υπάρχει προσπάθεια ενασχόλησης με το πρόσωπό σας, ούτε όπως υπόπτως και συκοφαντικώς καταγγέλλετε για δήθεν «προσπάθεια πυροδότησης δυσμενούς κλίματος και διασποράς συκοφαντιών εναντίον μου».
Αν εθίγετο, όπως ισχυρίζεσθε, η τιμή και η υπόληψή σας και δεν επιδιώκατε την δημιουργία εντυπώσεων, πάραυτα θα αντιδρούσατε με μία απλή αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η θέση σας αυτή θα δημοσιοποιείτο με τις συνακόλουθες διευκρινιστικές εξηγήσεις, χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς, θα αποκαθίστατο η ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης για την οποία επιδεικνύετε ότι κόπτεσθε και δεν θα θιγόσασταν ως πολιτικό πρόσωπο, όπως τεχνηέντως αποκρύπτετε!
Όπως είναι γνωστό στους αναγνώστες του loutraki-press αναρτήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, οπότε η σημερινή ημέρα είναι η πρώτη μετά την παραλαβή του εξωδίκου σας.
Ωστόσο, για την αποκατάσταση της πραγματικότητας που εσείς επικαλείσθε, προκειμένου να την προβάλλω αφιλοκερδώς κι όχι ως διαφήμιση, δεν παρέχεται στοιχεία όπως είναι η πρωτοκολλημένη πρόσκληση του διαγωνισμού, καθ’ ότι αφορά Δημόσια - δημοτική επιχείρηση, τους αριθμούς πρωτοκόλλων στις προσφορές που υποβλήθηκαν, τον αριθμό πρωτοκόλλου της έκθεσης αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε, τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρόσκλησης να αναλάβετε το έργο, σε συνδυασμό με παράθεση των στοιχείων που αποδεικνύουν ότι υποβάλλατε την χαμηλότερη προσφορά, για να αποκατασταθεί όπως ισχυρίζεσθε από μία ερώτηση ελέγχου των δημοτικών πραγμάτων, το δήθεν τρωθέν πολιτικό κύρος σας.
Εν κατακλείδι, αυτό που απορρέει από το εξώδικό σας, μήπως ενδεχομένως κυρίαρχος στόχος σας, είναι η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, η μείωση της αξιοπιστίας μου, καθ’ ότι εξ’ αυτής εξαρτάται το κύρος ενός δημοσιολόγου, η απαξίωσή μου στα όμματα της τοπικής κοινωνίας, εν αντιθέσει από τον ανιδιοτελή σκοπό μου, που δεν είναι άλλος από τον έλεγχο και την προστασία του Δημοσίου - δημοτικού συμφέροντος, κάτι το οποίο επικαλείσθε, αλλά στην ουσία δεν πράττετε, έτσι ώστε κι εσείς από την σκοπιά σας και την θέση σας να συμβάλλετε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αυτό δε, που εξάγεται πολιτικά, με την συγκεκριμένη στάση σας, είναι η προσπάθεια ποινικοποίησης ή αγωγοποίησης των αχειραγώγητων φωνών, έτσι ώστε να μην μπορεί να ασκείται έλεγχος απέναντι στην εξουσία, ενώ τα πολιτικά πρόσωπα κατ’ ουσίαν θα τα κάνετε «πλακάκια», με την αντιπαράθεσή σας να περιορίζεται σε διαξιφισμούς προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, με την αντιπολίτευση όπως συμβαίνει στην τρέχουσα περίοδο να είναι ανύπαρκτη, πέραν από τις προσωπικές κορώνες.
Εν αναμονή λοιπόν των στοιχείων σας…

Υ. Γ.: Γιώργο Δέδε, παρά το γεγονός ότι δεν είχατε το θάρρος να απαντήσετε επί της ουσίας με στοιχεία, ωστόσο το loutraki-press φιλοξένησε την άποψη σας αυτούσια, αν και ήταν εκτός θέματος, με κυρίαρχο γνώμονά της την δημιουργία εντυπώσεων. Την επόμενη φορά, επειδή ο στόχος σας είναι προφανής να με θίξετε, να με υποτιμήσετε, να με απαξιώσετε τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο, η υπόθεση θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη από τον γράφοντα.
(260517)
Return top