ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ




ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, με αφορμή τα εγκαίνια της αυριανής 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία 2016», μήπως εκεί στο ″παλάτι″, έχετε σκεφθεί -όσο είναι αυτόν δυνατόν- κάποιες δράσεις να φέρετε τον κόσμο στο Λουτράκι και να επισκεφθούν τα καταστήματα της πόλης; Γιατί, αν οι επισκέπτες της έκθεσης κατευθυνθούν στο καζίνο, τα χρήματα δεν θα διοχετευθούν στις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά φεύγουν εκτός τοπικής οικονομίας, εκτός αν εσάς μόνον ενδιαφέρον σας είναι πώς θα αυξηθεί ο τζίρος του, λόγω των «στενών δεσμών» σας, μόνον όμως, στην φαντασία την δική σας;
(041016)




ΚΟΥΙΖ 2

Τελικά, μήπως τα έσοδα των κλήσεων από τις πινακίδες που ξηλώνονται σωρηδόν, πάνε μεταξύ άλλων και για την μετακίνηση των αθλητών του δήμου Λουτρακίου, σε εταιρείες ημετέρων;
(041016)




ΚΟΥΙΖ 3

Αντιδήμαρχε, επειδή κανείς δεν συγκινείται από όλους σας, θα τα βάψεις τα κάγκελα στην παραλία του Κολωνακίου ή θα φωνάξω τον Καρακώστα να σου εξηγήσει;..
(041016)




Είπαν… 1

«Έφυγαν οι παραθεριστές -″ενοχλητικοί″ κατά τους ανοήτους- και τώρα αναδεικνύεται πιο έντονα η παντελής εγκατάλειψη και πόσο παραμελημένη είναι η πόλη του Λουτρακίου, από την δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη
(041016)




Είπαν… 2

«Ένταση που ξέφευγε και από τα όρια, σημειώθηκε την Κυριακή στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Σχίνου - ″Γεράνεια″, από τους αντιδρώντες στην φίλα προσκείμενη στον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, διοίκηση του συλλόγου.»
(041016)




Είπαν… 3

«Μπούφο, το έκανες το… θαύμα σου και πάλι, με συνέπεια να έρχεται καινούργιος μποναμάς!»
(041016)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όπως αντιλαμβάνεται η καθεμία και ο καθένας, ακόμα κι αυτοί που διαθέτουν το ίδιο επιπέδου «μυαλό» με τους εκλεκτούς του ″παλατιού″, αντιλαμβάνονται ότι το έχουν «κάψει» και απλά κάνουν αγγαρεία όταν υπηρετούν τις θεσμοθετημένες υποχρεώσεις τους, αφού όπως προκύπτει από την 25μηνη και πλέον παρουσία τους, εξελέγησαν για άλλο σκοπό που μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν κι όχι για να υπηρετήσουν τον δήμο Λουτρακίου και τους ψηφοφόρους που τους επέλεξαν.
Στον ίδιο σκοπό, …χορεύει και η σχεδόν στείρα αντιπολίτευση, που δεν κάνει τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από το να σιγοντάρει σαν κλακαδόρος, έτσι ώστε η δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη, να εκτελεί ανενόχλητη το έργο της, του «τίποτα». Σε άρτον και θεάματα μετά ρίψεως βεγγαλικών, είναι όλοι τους για σεμινάριο. Από εκεί και μετά όλοι μαζί, πλειοψηφία και αντιπολίτευση, για κλάματα. Όμως, ο χρόνος κυλάει αρνητικά σε βάρος του τόπου, με την υστέρηση που έχει σημειωθεί δύο δεκαετίες τώρα, να καθίσταται πλέον δυσαναπλήρωτη, για να διαφύγει το Λουτράκι της ολοκληρωτικής καταστροφής.
Χθες, όπως εκτιμούν δημοτικοί παρατηρητές, αλλά και πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας πρέπει να αποπειράθηκαν να επιτύχουν νέο ρεκόρ, να καταρρίψουν δηλαδή το προηγούμενο των είκοσι λεπτών, επαίρονται θεωρώντας ότι είναι οι καλύτεροι δημοτικοί σύμβουλοι, δεδομένου ότι επέτυχαν μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να ολοκληρώσουν την ανάγνωση, την συζήτηση και την υπερψήφιση του θεματολογίου της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. «Πρόκειται για καθ’ όλα ανησυχητικό φαινόμενο και πολύ περισσότερο, τουλάχιστον πρέπει όχι μόνον να προβληματιζόμαστε, αλλά και να ανησυχούμε ευρισκόμενοι σε ετοιμότητα, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν επιδεικνύουν την απαιτούμενη επάρκεια έναντι του ρόλου τους, ενδεχομένως να νομίζουν ότι με τον χαβαλέ μας αποκοιμίζουν, αλλά δυστυχώς στην πόλη η εκτίμηση τόσο για την πλειοψηφία, όσο και για την αντιπολίτευση, δεν απέχει και είναι η πλέον χειρότερη διαχρονικά. Το μόνο είναι να μην ζήσουμε κάποια τραγωδία, γιατί να είστε σίγουροι, αν θα συμβεί κάποιο απρόοπτο, δεν θα μπορούν να αντιδράσουν και οι επιπτώσεις θα είναι σε βάρος του τόπου».
Ο πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, μίλησε χθες το βράδυ στο loutraki-press με πολύ σκληρή γλώσσα για όλους και για όλα, υποστηρίζοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, «γι’ αυτό έχουν φέρει τον τόπο σε αυτήν κατάντια».
Είναι προφανές, συνέχισε με ένταση στην φωνή του, ότι τα ″παιδιά″ έχουν βαρεθεί, το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι να επιδεικνύουν το αξίωμά τους στην κοινωνία, ″φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες″, δηλαδή. «Έχοντας πλέον όλοι τους αντιληφθεί και γευθεί την αποστροφή της κοινωνίας, γνωρίζουν ότι δεν έχουν πλέον τι άλλο να δώσουν, με συνέπεια πέραν της προσωπικής σκοπιμότητας ο καθένας εξ αυτών, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περνάει ο καιρός με τις λιγότερες προσωπικές επιπτώσεις».
(041016)
Return top