ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι πληροφορίες πρώην θεσμικού παράγοντα ότι έχετε ξεπουλήσει τον προαστιακό προς χάριν των οικονομικών συμφερόντων, δεν σας ενδιαφέρει αν θα πληγεί το Λουτράκι και οι κάτοικοι του, ενώ μόνη σας αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση είναι για όσο είστε δήμαρχος να μην επιτρέψετε να εισέλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι και ειδικότερα ποτέ να μην φθάσει στην οδό Αιγαίου;
(080716)




ΚΟΥΙΖ 2

Είναι αλήθεια, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ότι για την αφαίρεση των καμερών από τον όρχο οχημάτων και την αποθήκη ανταλλακτικών της ΔΕΥΑΛ στο πάρκο Δεξαμενής, την έδωσαν από κοινού ο πρόεδρος της εταιρείας Φίλιππας Θυμής και ο διευθυντής Τάσος Μαστραντωνάκης; Τα υλικά που λείπουν ποιός θα τα πληρώσει τώρα; Δεν θα πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας; Η ηγεσία της ΔΕΥΑΛ γιατί δεν έχει απευθυνθεί μέχρι σήμερα στην Δικαιοσύνη για τα πανάκριβα εργαλεία που έχουν «κάνει φτερά»;
(080716)




ΚΟΥΙΖ 3

Πρόεδρε και διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, στην έρμη δημόσια - δημοτική επιχείρηση, δεν έχετε σκοπό να κάνετε γενική συνέλευση να γίνει γνωστό πώς την έχετε καταντήσει και το χάος που έχετε διευρύνει μετά τον προκάτοχό σας Κώστα Λογοθέτη; Αλλά τί να περιμένει κάποιος από όλους εσάς, δεδομένου ότι η εταιρεία σε τούτη την θητεία αντιπρόεδρο έχει τον έμπιστο κι εξ’ απορρήτων σας Γιώργο Ρουμελιώτη, ενώ επί της προηγούμενης ηγεσίας είχε τον Κώστα Δόσχορη; Αυτός δεν είναι και ο λόγος που η Λουτράκι Α.Ε., αν δεν παρέμβει η Δικαιοσύνη, στο τέλος θα χάσει τα πάντα;
(080716)




Είπαν… 1

«Αξιότιμη Μαρία Θελερίτη, καλόν και ωφέλιμον για την προσωπική πολιτική καριέρα σας είναι να μην τείνεται ευήκοον ους σε κακοθελητές του Λουτρακίου, που λειτουργούν ως εντεταλμένοι οικονομικών συμφερόντων, που απροκάλυπτα επιδιώκουν να καταστρέψουν το παρόν και μέλλον του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του. Η πραγματικότητα είναι μία! Η ΕΡΓΟΣΕ δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή με την σύνδεση της οδού Αιγαίου του Λουτρακίου με την κύριο άξονα της σιδηροδρομικής γραμμής ΠΑΘΕ. Αυτό, γιατί το έργο εξ’ ολοκλήρου το έχει αναλάβει ο ΟΣΕ. Σας υπενθυμίζεται, δεδομένου ότι το έχετε υπόψιν σας, ότι ο ΟΣΕ έχει υποβάλλει στην περιφέρεια Πελοποννήσου -αλλά ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, είναι ένας εξ’ αυτών που το εκτροχιάζουν- προς ένταξη στο ΕΣΠΑ τον φάκελο του έργου μαζί με τα τεύχη δημοπράτησης, από τον Μάρτιο του 2014.»
Πάνος Ηλιακόπουλος
(080716)




Είπαν… 2

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, επειδή συχνά πυκνά λέτε σε κοινούς γνωστούς ″γιατί με χτυπάει έτσι″(;) σας διαβεβαιώ ότι δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση και διάθεση. Αντίθετα μάλιστα, είχα πρόθεση να σας στηρίξω και να σας βοηθήσω ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, προϋπόθεση είναι να καθαρίσετε την ″πολιτική σαβούρα″ από το περιβάλλον σας και να ανακρούσετε πρύμναν στην μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πρακτική σας. Θα πρέπει να ξεχάσετε και να διαγράψετε εντελώς από το μυαλό σας οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά συμφέροντα ένθεν κακείθεν, να μεταμορφωθείτε σε πραγματικό δήμαρχο της πόλης και από τούδε και στο εξής θα τρέχετε και θα κόπτεσθε μόνον για τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των συμπολιτών σας. Υπό τις πιο πάνω προϋποθέσεις, αν τις τολμήσετε, θα πάψω να γράφω και θα ταχθώ ανιδιοτελώς στο πλευρό σας προς όφελος και μόνον του Λουτρακίου και των πολιτών του. Έχετε την ικανότητα ή αυτοί που σας κρατάνε από τ’ ……. και σας τα στρίβουν κατά το δοκούν, δεν σας επιτρέπουν να πείτε ούτε το όνομά σας;»
Π. Η.
(080716)




Είπαν… 3

«Τις είκοσι δύο τσαμαδούρες των € 10.000 που είχε πληρώσει η νυν ηγεσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, για την οριοθέτηση της ζώνης λουομένων στην κεντρική παραλία Λουτρακίου, φαίνεται ότι τις πήρε και τις σήκωσε ο Μαΐστρος, με τα σκάφη πλέον να μπορούν να προσεγγίζουν την παραλία. Φαίνεται ότι τα € 10.000 ήταν λίγα για καλής ποιότητας τσαμαδούρες, οπότε θα πρέπει να γίνει μια νέα δαπάνη, ως κατεπείγουσα, με την γνωστή σε εσάς μεθοδολογία του πρόχειρου διαγωνισμού, καθ’ ότι στο μέσον του καλοκαιριού, έτσι ώστε να δικαιολογείται η διαμόρφωση μιας δαπάνης λίγο κάτω από τις € 20.000…»
(080716)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ″ΠΑΛΑΤΙ″ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ… ΤΑΒΑΝΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Την καρέκλα που κατέχεις, είναι με υπογραφή δικιά μου. Θα ψηφίσεις αυτό που θα σου πω εγώ».
Τάδε έφη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutraki-press, σε έντονο και επικριτικό ύφος ο «δήμαρχος» Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, στην αναπληρώτρια αντιδήμαρχό του Μαρία Πρωτοπαπά, την Τρίτη το πρωί, δεδομένου ότι μέσα από το ιστολόγιο πληροφορείτο τι είχε πει, μόλις πριν τρεις μήνες, η πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος για την αναγκαιότητα έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου της πόλης μας.
Όπως αντιλαμβάνεται η κάθε μία και ο καθένας, η Δημοκρατία και το αυτόβουλο του καθενός έχει καταργηθεί στον δήμο Λουτρακίου, ο Γιώργος Γκιώνης θεωρεί τους δημοτικούς συμβούλους «ζόμπι» και επιδιώκει να τους κάνει όλους ίδιους με εκείνον. Δηλαδή, να ξεπουλήσουν τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του και να γίνουν προδότες, όπως ο ίδιος φαίνεται να δείχνει ότι έχει πρόθεση να αναγορευθεί. Μέχρι στιγμής υπάρχουν πρόθυμοι και το ονοματεπώνυμό τους θα αναρτηθεί μόνιμα στο loutraki-press, ως οι προδότες του Λουτρακίου που ξεπούλησαν τον προαστιακό.
Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο δήμαρχος των οικονομικών συμφερόντων ενάντια στην πόλη του Λουτρακίου και των πολιτών της, είχε επιτεθεί στον δημοτικό σύμβουλο Σάκη Παπαθανασίου, γιατί δημόσια τάσσεται και επαναλαμβάνει ότι είναι υπέρ της έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, καθ’ ότι - όπως κάθε λογικός άνθρωπος, που δεν το κατευθύνουν να άγεται και να φέρεται τα οικονομικά συμφέροντα, θεωρεί εργαλείο και την ύστατη ευκαιρία για την πόλη να ανακάμψει, έτσι ώστε να ξεφύγει από την σημερινή μιζέρια που έχει περιέλθει.
Φυσικά, στον Κώστα Παντελέου, ο Γιώργος Γκιώνης δεν τόλμησε να απευθυνθεί, καθ’ ότι του έχει ξακαθαρίσει ότι, δεν πηγαίνει κόντρα και αντίθετα με τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών του, καθ’ ότι πεποίθησή του είναι ότι ο προαστιακός αποτελεί σήμερα την μόνη «σανίδα σωτηρίας» για να σταματήσει ο οικονομικός κατήφορος και μαρασμός του Λουτρακίου.
Ωστόσο, η ηλιθιότητα στο ″παλάτι″ με όσα ακούγονται για να υποστηριχθούν τα όσα προπαγανδίζουν, έχει χτυπήσει ταβάνι, αφού είναι αυτονόητο ότι ενώπιον της προδοσίας που έχουν πάρει απόφαση να διαπράξουν λένε ότι θέλουν, με συνέπεια να γελάει μαζί τους και ο κάθε πικραμένος.
Μετά τις ακαταλόγιστες δικαιολογίες που διατύπωνε ο Γιώργος Γκιώνης ότι δεν μπορεί να μπει στην πόλη ο προαστιακός γιατί δεν μπορεί να εφαρμοσθεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που είχε ψηφισθεί ομόφωνα το 2014 από το δημοτικό συμβούλιο, όπως το είχε προτείνει η Τεχνική Υπηρεσία και είχε ψηφίσει και ο ίδιος ο Γιώργος Γκιώνης, τώρα εμφάνισε νέα ακαταλόγιστη δικαιολογία ισχυριζόμενος ότι θα φέρει τα τραινοποδήλατα, που θα συνδέσουν το Λουτράκι με τον Ισθμό.
Όποιος έχει κινητικό πρόβλημα για να έλθει στο Λουτράκι θα πρέπει να χρησιμοποιεί υποχρεωτικά τραινοποδήλατο, επειδή αποφάσισε να μετακινηθεί με το τραίνο;..
Αλήθεια την ανηφόρα πριν του Θρουβάλα θα μπορέσουν όλοι να την υπερβούν ή θα προχωρήσουν στην κατασκευή νέας επίπεδης λεωφόρου;
Όταν βρέχει ο δήμος θα διαθέτει ποδηλατοομπρέλες ή τραινοομπρέλες;
Ο Γιώργος Γκιώνης που έχει άλλους στόχους, εκτός από το να φέρει ανάπτυξη στον τόπο του, μεταφέρει αβασάνιστα όποια ηλιθιότητα του σερβίρουν ως δικαιολογία, όλοι αυτοί που τον ωθούν να ξεπουλήσει τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου. Γιατί ναι μεν μπορεί να ακούγεται ως καλή ιδέα για τα τραινοποδήλατα, αλλά αυτή μόνον επικουρικά μπορεί να λειτουργήσει, υπό καλές καιρικές προϋποθέσεις και να δελεάσει νεαρά παιδιά για να το διασκεδάσουν… Όμως, αυτά τα «εμπνευσμένα τρωκτικά», έχουν συνειδητοποιήσει την αδυναμία του Γιώργου Γκιώνη να αξιολογήσει αυτά που του σερβίρουν κι εκείνος μη χάνοντας ευκαιρία τα παπαγαλίζει...
Εν κατακλείδι Γιώργο Γκιώνη, ποιά θα είναι ενδεχομένως τα προσωπικά σας οφέλη αν θάψετε τον τόπο σας, όπως έχετε ήδη κάνει και με την μαρίνα Λουτρακίου;
Γιατί αν δεν έχετε και δεν αποκομίσετε προσωπικά οφέλη, τότε είστε τεράστια επικίνδυνος για τον τόπο και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα τρόπος να απομακρυνθείτε από την θέση σας, προκειμένου να διασωθούν τα συμφέροντα του Λουτρακίου και των πολιτών του!

Οι ανόητες δικαιολογίες των κολλητών του
Στο πλαίσιο του ξεπουλήματος των συμφερόντων του Λουτρακίου και των πολιτών του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Φίλιππας Θυμής, ταυτισμένος με τον Γιώργο Γκιώνη ως ο περαχωριτάρχης του, ισχυρίσθηκε ότι είναι υπέρ της έλευσης του προαστιακού, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί δεν επαρκεί το νερό!..
- Αν θα γίνει σταθμός στην θέση Α-Β Βασιλόπουλος, όπως σας επιτάσσουν τα οικονομικά συμφέροντα του Ισθμού, τότε το νερό θα επαρκεί;..
- Φοβάσθε μήπως οι επισκέπτες του προαστιακού που θα έρχονται στο Λουτράκι θα έχουν μαζί τους και μπιτόνια για να μεταφέρουν νερό;
- Γνωρίζετε πόσο είναι το νερό στην λεκάνη του υδροφόρου ορίζοντα και αυτό που θα καταναλώνετε από τους επισκέπτες στις ημερήσιες εκδρομές τους θα αδειάσει τα αποθέματα; Τότε πώς πάτε να δώσετε άδειες για εμφιαλωτήρια;
Άλλος ένας ταυτισμένος με τον Γιώργο Γκιώνη, είναι ο έμπιστος κι εξ απορρήτων του Γιώργος Ρουμελιώτης, που σε προηγούμενο χρόνο ισχυριζόταν όπως και ο «κολλητός» του, ότι ο προαστιακός να τερματίζει πάνω από το καζίνο, στην Παπανικολάου.
(080716)




ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ

Θλίψη και πόνος ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα, σε συνδυασμό με ένα αναπάντητο γιατί, που κυριαρχούσαν χθες το πρωί, στον μητροπολιτικό ναό Λουτρακίου, κατά την εξόδιο ακολουθία ενός νέου ανθρώπου στην καλύτερη, πιο παραγωγική και δημιουργική φάση της ζωής του.
Πλήθος κόσμου, συμπολίτες, συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς και κυρίαρχα η οικογένεια του πλημμυρισμένοι από οδύνη, είπαν το στερνό αντίο και το Καλό Παράδεισο στον 46χρονο Γιάννη, που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας και το κενό που αφήνει πίσω του, αναντικατάστατο όπου πρωτοστατούσε!
Ο φίλος Γιάννης, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, υπέκυψε στο τέλος της διετούς άνισης μάχης που έδινε με περισσή υπερηφάνεια, λεβεντιά και τόλμη, χωρίς ποτέ να διαμαρτύρεται και να δίνει δικαίωμα για το μαρτύριό του, κάνοντας όλους μας να τον θαυμάζουμε για το κουράγιο και τις αστείρευτες δυνάμεις του.
Προσωπικά, μας έφερε κοντά και μας έδεσε η εντιμότητα και η ανιδιοτέλειά του στον αγώνα που έδινε για το καλό των συναδέλφων του, εκμυστηρευόμενός μου τα πισώπλατα μαχαιρώματα και το βρώμικο παιχνίδι κάποιων, που υπονόμευαν τον αγώνα και το ψωμί των οικογενειών συναδέλφων τους, για να απολαμβάνουν διαφόρων ειδών ωφελήματα.
Το κενό του Γιάννη είναι όντως δυσαναπλήρωτο και αναντικατάστατο, όμως αυτό θα το ζήσουν άμεσα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο Λουτρακίου, γιατί είχε την προνοητικότητα να απομονώνει και να αφήνει στην γωνία τα «βαρίδια» δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων.
Οι εναπομείναντες κι αυτός που θα συμπληρώσει την σύνθεση του Δ.Σ. θα πρέπει να έλθουν πιο κοντά και να σφίξουν ως αρραγές μέτωπο πλαισιώνοντας τον Βασίλη στις δύσκολες ημέρες που βιώνουν και τις ακόμα δυσκολότερες που θα έλθουν, λόγω της τακτικής που ακολουθούν οι μεγαλομέτοχοι, οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αλλά είναι και αδύνατον να φλυαρούμε για μεταβίβαση μετοχών, καθ’ ότι εκείνοι επιδιώκουν αποκόμιση ωφελημάτων, όμοια της περασμένης δεκαετίας.
Όλοι μαζί, οφείλουν να δώσουν τις μάχες και να τιμήσουν την μνήμη του, αφού ο Γιάννης θα παραμείνει για όλους μας ο λαμπερός φανός που θα εμπνέει και θα καθοδηγεί έντιμους αγώνες για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και επιβίωσης.
Όπως το επεσήμανε ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ Φώτη Κολεβέντη, ο Γιάννης δεν θα λείψει μόνον από τα παιδιά, την σύζυγο και την οικογένειά του, καθώς και τους συναδέλφους του, αλλά λόγω του ήθους και της έντιμης ανιδιοτελούς αγωνιστικότητάς του και από την κοινωνία του Λουτρακίου.
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρός στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου Γιάννης Γιαννούλης μιλώντας με πόνο ψυχής στάθηκε ιδιαίτερα στον συμμαθητή, φίλο, συναγωνιστή και «αδελφό» Γιάννη, αφού συνεχώς βρίσκονταν δίπλα - δίπλα στην πρώτη γραμμή και τα μέτωπα του αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία με έμφαση στον παράγοντα άνθρωπο.
Αδελφέ, να αναπαύεται η ψυχούλα σου στην γειτονιά των Αγγέλων!
Πάνος Ηλιακόπουλος
(080716)
Return top