ΚΟΥΙΖ 1

Στο ″παλάτι″ που έχετε βραχυκυκλώσει από την πολύ ευφυία, γιατί δεν κάνετε το πολύ απλό στην κεντρική λεωφόρο, άσχετα αν πειράξετε τα συμφέροντα που εξαρτάσθε; Να απαγορέψετε την στάθμευση και από τις δύο πλευρές, προκειμένου η πόλη να γίνει ανθρώπινη! Όσο για την στάση; Γιατί να μην είναι το πολύ από 3 έως 5 λεπτά το πιο τραβηγμένο; Το ξέρετε ότι ο κόσμος εξοργισμένος παρακαλάει γράφτε τους τα όσο πιο χοντρά γίνεται; …και μην ρίχνετε την ευθύνη στους επιχειρηματικούς φορείς, γιατί αυτό δεν αποδεικνύει το αγαθό των προθέσεών σας… Αντίθετα, δεν επιδεικνύει την ανικανότητά σας και το τεράστιο τίποτα ως έργο σας;
(070616)




ΚΟΥΙΖ 2

Είναι δυνατόν ο πρόεδρος νομικού προσώπου να μην εφαρμόζει και να αγνοεί τις προβλέψεις της νομοθεσίας και να λέει αυτό είναι πολιτική απόφαση; Μετά αυτό ονομάζεται Δημοκρατία ή αισχίστου είδους φασισμός;
(070616)




ΚΟΥΙΖ 3

Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, αλλά και η δημοτική αρχή γενικότερα με τι παίζουν; Πότε έχετε σκοπό να αποσύρετε την βάρκα που ξέβρασε ο Μαΐστρος στην μικρή παραλία στο Κολωνάκι; Γιατί δεν κάνετε μία απευθείας ανάθεση, εξάλλου συντρέχει και ο λόγος του κατεπείγοντος εν μέσω θερινής περιόδου, να μην προκληθεί από τις μετακινήσεις της και κάποιο ατύχημα, να δώσετε έτσι χαλαροί που είσαστε δύο - τρεις χιλιάδες ευρώ σ’ έναν γερανό κι ένα φορτηγό για να την απομακρύνουν; Έχει σημασία αν τα αυτοκίνητα αυτά τα διαθέτει ο δήμος Λουτρακίου; Προτεραιότητα δεν έχουν οι απευθείας αναθέσεις;
(070616)




Είπαν… 1

«Εκ παραδρομής ανεγράφη ότι η αντιδήμαρχος αναπληρώτρια του δημάρχου Μαρία Πρωτοπαπά είναι πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Το ορθόν είναι ότι η Μαρία Πρωτοπαπά είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Πρόεδρος δε, της Οικονομικής Επιτροπής είναι ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης. Ωστόσο, μετά την άκρως για τα συμφέροντα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου υπογραφείσα σύμβαση αποκατάστασης της ″τρύπας - αξιοθέατο″, το loutraki-press προτείνει στον Γιώργο Γκιώνη να παραιτηθεί από πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και στην θέση του να τοποθετήσει τον έμπιστο κι εξ’ απορρήτων του Γιώργο Ρουμελιώτη. Να είναι σίγουρος ότι θα κάνει θαύματα, που δεν φαντάζεται και ο ίδιος…»
(070616)




Είπαν… 2

«Δεν είναι δυνατόν να προβάλλεις ότι διαθέτεις ξενοδοχείο 5 αστέρων και τα σκέπαστρα στην παραλία επί του πεζόδρομου να είναι τίγκα στην σκουριά. Επίσης τα κάγκελα, εκεί που είναι ο εξαερισμός έχουν ως χρώμα την σκουριά. Δεν διαθέτετε προσωπικό συντήρησης; Πόσο δύσκολο είναι να βάλετε το προσωπικό να τα βάψει και να αποκαταστήσει αυτές τις ασχήμιες; Δεν υπάρχει πλέον κανένα ενδιαφέρον από τους διοικούντες το μαγαζί; Το έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του κι όπου κάτσει η μπίλια;»
(070616)




Είπαν… 3

«Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, πρέπει να είστε πολύ τυχερός… Στην Χερσαία Ζώνη Λουτρακίου, έμπροσθεν της ″Πηγής Καραντάνη″ σας ανακάλυψα κι άλλη εργολαβία, που έχετε τον τρόπο να υπερβεί άνετα το πεντοχίλιαρο… Να ανοίξετε ένα φρεάτιο 40 Χ 70 ή 50 Χ 80, πάνω από τον αγωγό του ιαματικού νερού -που από την πηγή χύνεται προς την θάλασσα- προκειμένου να επιτευχθεί ο καθαρισμός του και να μπορέσει πλέον να αναδειχθεί η ″Πηγή Καραντάνη″. Επίσης, επειδή στον αγωγό υπάρχουν μέσα χαλίκια και άμμος από το έργο του αποχετευτικού, θα πρέπει να ενοικιάσετε και ένα απορροφητήρα -άσχετα αν διαθέτει ο δήμος Λουτρακίου- προς € 500 η ώρα προκειμένου να το καθαρίσει και το ιαματικό νερό να χύνεται στην θάλασσα, όπως είναι η φυσική ροή του.»
(070616)




Είπαν… 4

«Φίλε μου καλέ, μην ανησυχείς όταν με βρίζει ο Γιαλοψός. Οι ύβρεις του, υποδηλούν ότι αυτό που κάνω, το κάνω καλά… Ίσως και πολύ καλά. Άρα, δεν πρέπει να ανησυχούμε και κατά συνέπεια βαδίζουμε στον ορθό δρόμο. Ωστόσο, εχθρός του πολύ καλού είναι το πάρα πολύ καλό. Ο Γιαλοψός εν τη αφελεία του, με ωθεί να επιδείξω ακόμα μεγαλύτερη επιμέλεια. Επομένως, υπάρχει μπροστά μας, πεδίον δόξης λαμπρόν…»
Π. Η.
(070616)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΣΤΗΝ «ΜΠΑΝΑΝΙΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ, ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Αξιότιμε δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη,
θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι είσαστε αυτός που έχει συμβάλλει αποφασιστικά και καθοριστικά, ο έμπιστος κι εξ απορρήτων φίλος σας Γιώργος Ρουμελιώτης, να έχει υπερβεί προ πολλού τα εσκαμμένα και να μην σέβεται με ξεδιάντροπο και προκλητικότατο τρόπο, ακόμα και την κείμενη νομοθεσία.
Έχει φθάσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, ειδικότερα δε, το διοικητικό συμβούλιό του σε αυτό το κατάντημα, γιατί Γιώργο Γκιώνη εσείς ήσασταν αυτός που:
Υποθάλψατε την εκτόξευση της τιμής της αποκατάστασης του παραλιακού κρηπιδώματος, λέγοντας στο δημοτικό συμβούλιο από το έδρανό σας για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις στην κοινωνία μετά την ένσταση που υποβλήθηκε από τον γράφοντα: «δεν δόθηκε το έργο σε μειοδοτικό διαγωνισμό για να μην επιβαρυνθεί με το εργολαβικό κόστος -είναι 18%- και παράλληλα μείωσα την δαπάνη κατά 17%».
Παράλληλα, χωρίς να προβείτε στην οποιαδήποτε αναφορά, γνωρίζατε ότι ο καταθλιπτικός αγωγός δεν περνάει από την «τρύπα - αξιοθέατο», αλλά τουλάχιστον 20 μέτρα από αυτήν. Επομένως, σε πλήρη γνώση σας και υπό τις ευλογίες σας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, εξαπάτησε:
πρώτον, τον τέως Επίτροπο Κορίνθου του Ελεγκτικού Συνεδρίου,
δεύτερον, την διεύθυνση Κορίνθου της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δυτικής Στερεάς - Ιονίου.
Εκκολάψατε την εξέλιξη του «σκανδάλου» για περισσότερο από ένα μήνα όταν είχατε υπόψιν σας το περιεχόμενο της ένστασης του γράφοντος ως προς τις τιμές αφενός, καθώς κι αυτό που αποκαλύφθηκε στην συνέχεια και γνωρίζατε από την πρώτη στιγμή, αλλά συναινέσατε να κοροϊδέψουν την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, για δήθεν κίνδυνο θαλάσσιας ρύπανσης λόγω διέλευσης του καταθλιπτικού αγωγού, έτσι ώστε να δοθεί στον φίλο σας η απευθείας ανάθεση με τα εξοργιστικά κόστη, αφετέρου.
Ως να μην έφθαναν όλα αυτά, δήμαρχε Λουτρακίου, ο έμπιστος κι εξ απορρήτων φίλος σας, υπερέβη τα όρια θεωρώντας εαυτόν και την πολιτική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, ανώτερη της κείμενης νομοθεσίας. Κάτι άλλωστε που μπορείτε να διαπιστώσετε και ο ίδιος επισκεπτόμενος την διαδικτυακή διεύθυνση http://loutrakitv.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-loutrakitv-gr-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c/ Αν πάλι αντιμετωπίσετε κάποια πρόβλημα, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, να την ζητήσετε να σας αποσταλεί σε ψηφιακό δίσκο.
Φυσικά, όποιος παρακολουθήσει αυτό το ″ρεσιτάλ″, όπως αντιλαμβάνεσθε, θα αντιληφθεί ότι ο τόπος υπό την διοίκησή σας είναι πλέον καταδικασμένος και δεν υπάρχει ελπίς σωτηρίας.

Αξιότιμε δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη,
είναι βέβαιο και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, ποια είναι η άποψη της τοπικής κοινωνίας, όσον αφορά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου και πως διοικείται αυτό, ειδικότερα μετά το έργο αστρονομικού κόστους αποκατάστασης της «τρύπας - αξιοθέατο».
Με όσα διαδραματίσθηκαν κι όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας, κατ’ εξοχήν από το loutraki-press, ο εχέφρων πολίτης, θα περίμενε από εσάς, για τα μάτια του κόσμου έστω, αν θέλετε για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις που έχουν γίνει πεποίθηση, να είχατε ζητήσει τις παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, τουλάχιστον, αν θέλετε, αυτών που υπερψήφισαν την εγκληματική διασπάθιση δημοσίου - δημοτικού χρήματος.
Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, αν ο δήμος Λουτρακίου είχατε φροντίσει να είναι μια ευνομούμενη κοινωνία, θα είχατε ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Ρουμελιώτη από δημοτικού συμβούλου και όλες τις δημόσιες θέσεις που κατέχει, ενώ για την Μαρία Πρωτοπαπά θα της είχατε ζητήσει να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Φυσικά, αν διέθεταν την ανάλογη ευθυξία, θα το είχαν κάνει πριν καν τους το ζητήσετε…
Αλλά εδώ δυστυχώς, όλα αυτά συμβαίνουν στην «μπανανία» του Λουτρακίου, που η πολιτική απόφαση είναι υπέρτερη του νόμου -δηλαδή ανά την επικράτεια ο κάθε Ρουμελιώτης μπορεί να ακυρώνει την νομοθεσία- κι όχι σε μια ευνομούμενη κοινωνία.
Απλά Γιώργο Γκιώνη, άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι ο δήμος Λουτρακίου υπό την διοίκησή σας και τα μέλη της δημοτικής ομάδας σας που συγκροτούν την δημοτική αρχή, δεν έχει καμία τύχη…
(070616)
Return top