ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, σκέπτεσθε, έχετε προβληματισθεί να μειώσετε τελικά το αστρονομικό κόστος των € 23.388,58 αποκατάστασης του αξιοθέατου της «τρύπας» που δημιουργήθηκε επί των ημερών σας ή θα συνεχίσετε ακάθεκτος να ευλογείτε την διασπάθιση του δημοσίου - δημοτικού χρήματος; Έχετε υπόψιν σας, ότι είστε συνένοχος;
(200516)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, έχετε υπόψιν σας ότι η Καλαμάτα εγκαινίασε τις απευθείας πτήσεις με δύο πόλεις της Σουηδίας; Στο Λουτράκι οι Σουηδοί θα έλθουν μέσω Καλαμάτας;
(200516)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μιας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου διαθέτει τόσο μεγάλο ταλέντο, γιατί δεν του αναθέτετε το έργο κατασκευής του κρηπιδώματος και της αντιστήριξης στο μικρό πάρκο πριν το παλαιό ξενοδοχείο ″Πευκάκι″, αφού για την «τρύπα» υπέγραψε σύμβαση στα € 23.388,58; Αυτό δεν πιστεύετε ότι θα μπορέσουν για παράδειγμα να το κοστολογήσουν στα € 400.000, καθ’ ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος και είναι δυνατόν να καταρρεύσει προκαλώντας θύματα;
(200516)




ΚΟΥΙΖ 4

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα στα 20΄, μήπως σκέφθεσθε να το καταρρίψετε την ερχόμενη Δευτέρα στην διπλή συνεδρίαση και να τελειώσετε σε ακόμα λιγότερο χρόνο;
(200515)




Είπαν… 1

«Καλά τώρα, σιγά μην είχαν αγωνία μήπως ξεσπάσουν έντονα καιρικά φαινόμενα και πλήξουν τον καταθλιπτικό αγωγό, με συνέπεια να προκληθεί ρύπανση και δυσφημισθεί η παραλία Λουτρακίου, καθ’ ότι επί τρεις ημέρες είχαν τον αγωγό εκτεθειμένο;
- Δεν ήταν επικίνδυνο να ρίξει κάποιος πάνω του ένα βαρύ αντικείμενο, σκόπιμα, να κάνει πλάκα, για να σπάσει ο αγωγός;
- Είναι αυτό σοβαρότητα δημοτικής αρχής και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου;
- Μόνον η εκταμίευση των € 23.388,58 είναι στο μυαλό τους;
- Τους κινδύνους δεν μπορούν να τους αναλογισθούν που δήθεν, τάχα μου αγωνιούν για την εικόνα της πόλης;
- Έχουν αντιληφθεί ότι η ″τρύπα″ τους στην κεντρική παραλία έχει μεταβληθεί σε αξιοθέατο, ως το μόνον έργο τους, με αποτέλεσμα να το απαθανατίζει ο κάθε διερχόμενος;»
(200516)




Είπαν… 2

«Για δες, που το αρχιλαμόγιο ο μπούφος, μας περνάει όλους για κουτούς κι αυτός νομίζει ότι είναι ο έξυπνος και μπορεί να αρπάξει ανενόχλητα τον άμπακο;..»
(200516)




Είπαν… 3

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, τώρα που θυμηθήκατε να διεκδικήσετε την κατασκευή της Μαρίνας Λουτρακίου, αφού προηγουμένως το 2008 είχατε σπεύσει να την απεμπολήσετε, όσοι διεκδικούσαμε με πάθος την κατασκευή της, τώρα είμαστε έτοιμοι να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, προσπαθώντας να επιτύχουμε να ξεκολλήσουμε το Λουτράκι, από την κατάντια που επιτύχατε οι πρώτοι πολίτες του να το φέρετε.»
(200516)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ «ΤΡΥΠΑΣ» ΚΑΙ…
ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ελάτε κόσμε. Ελάτε να θαυμάσετε το αξιοθέατο και μοναδικό σύγχρονο έργο της «τρύπας», που επί δύο ημέρες σταμάτησαν οι εργασίες για να την απαθανατίζουν οι περαστικοί και να την φυλάττουν ως… μνημείο για τις επόμενες γενεές.
Όπως οι πληροφορίες θέλουν, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης με τον έμπιστο κι εξ απορρήτων του πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη μαζί με την ακολουθία του των άλλων τεσσάρων συμβούλων που υπερψήφισαν το αστρονομικό κονδύλι για την αποκατάσταση της «τρύπας», λόγω των μαγικών ικανοτήτων που έχουν αποκτήσει, θα κάνουν την χάριν στους «ιθαγενείς» του Λουτρακίου, να τους επιδείξουν τα κατορθώματά τους.
Δηλαδή, πώς επέτυχαν τα 90 - 100 κυβικά μέτρα μπάζα (κ.μ.), να τα έχουν πληρώσει ως 210 κ.μ. προς € 6,65/ κ.μ., σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του έργου.
Πώς τον τσιμεντένιο όγκο των 10 - 12 κ.μ. τον έχουν προσμετρήσει στα 40 κ.μ. και το κόστος διάσπασης του σε μικρά κομμάτια το προσδιόρισαν στα € 1.303,40. Ήταν μια εργασία που δεν κράτησε περισσότερο από μία ώρα. Έτσι ελαφρά την καρδία έδωσαν στον εργολάβο τα € 1.303,40! Ωστόσο, δεν υπάρχει ένας για δείγμα ειδικός με τους οποίους συνομίλησε το loutraki-press, που να μην υποστήριξε ότι ο παλαιός όγκος θα έπρεπε να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί πίσω από το νέο κρηπίδωμα, εξασφαλίζοντας έτσι να μην υπάρχει για το συγκεκριμένο σημείο κανένας απολύτως κίνδυνος. Μια άποψη που διατύπωσε και ο κάθε νουνεχής άνθρωπος. Αν έκαναν αυτό που επιτάσσει η απλή λογική της Μηχανικής, πώς θα επετύγχαναν να δικαιολογήσουν την εκταμίευση των € 1.303,40;
Όμως, το ρεσιτάλ των «μάγων» Γιώργου Γκιώνη - Γιώργου Ρουμελιώτη με το σιγόντο της ακολουθίας τους από εδώ και μπρος ξεκινάει…
Όλοι θα γίνουμε μάρτυρες πώς θα κάνουν την μαγική εικόνα και θα επιτύχουν να τοποθετήσουν -να χωρέσουν- σε ένα χώρο περίπου στα 90 κυβικά μέτρα:
- 120 κ.μ. μπάζων διαφόρων μεγεθών από 0,5 - 100 κιλών.
- 100 κ.μ. άρσης και επανατοποθέτησης τεχνητών ογκολίθων βάρους μέχρι 35 τόνων. Όπως έχει γράψει το loutraki-press σε πρόσφατη ανάρτησή του τα € 500 για την συγκεκριμένη εργασία, αν μετακινείτο ο παραπάνω όγκος θα ήταν μια πλούσια αμοιβή. Στον προϋπολογισμό έχει κοστολογηθεί στα € 1.900! Τώρα αν σηκώθηκαν και επανατοποθετήθηκαν 100 κ.μ. τεχνητών ογκόλιθων, αυτό ανήκει σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας…
- 10 κ.μ. σκυρόδεμα C 12/15 για κιβωτιοποίηση των διερχομένων αγωγών. Δύο μπετονιέρες δηλαδή, για τρεις αγωγούς 13 μέτρων μήκους!
- 2 τόνους χαλύβδινο οπλισμό κατηγορίας Β500C.
- 20 κ.μ. περίπου, άοπλο ή ελαφρώς οπλισμένο έγχυτο επί τόπου σκυρόδεμα κατηγορίας C 20/25, που θα τοποθετηθεί σε καλούπι όγκου περίπου 10 - 12 κ.μ.
- 80 τ.μ. βάση οδοστρωσίας από υλικό ΠΤΠ 0-155, θα συμπτυχθεί στα περίπου 26 τ.μ. με πάχος 10 πόντων.
- 10 κ.μ. περίπου, άοπλο ή ελαφρώς οπλισμένο έγχυτο επί τόπου σκυρόδεμα κατηγορίας C 20/25, που θα τοποθετηθεί στην βάση οδοστρωσίας για να τοποθετηθούν από πάνω οι πλάκες.
- 80 τ.μ. περίπου, έχουν εκτιμηθεί για το καλούπι του μπετόν στα 160 τ.μ. και στον εργολάβο θα δοθούν € 2.052. Από την πρώτη ανάγνωση θα χαρισθούν € 1.026 και σε δεύτερη ανάγνωση μια έρευνα αγοράς θα αποκαλύψει μεγαλύτερο δώρο…
- 120 τ.μ. πλάκες σκυροδέματος θα αγορασθούν για να καλύψουν την συγκεκριμένη επιφάνεια των περίπου 26 τ.μ. προς € 16,43 η μία, όταν στο διαδίκτυο τις βρίσκεις στο € 1,28!
- 150 κ.μ. βράχων, δηλαδή θα μεταφερθούν από 30 δρομολόγια φορτηγού, για να τοποθετηθούν έμπροσθεν του νέου κρηπιδώματος για την θωράκιση του έργου! Κονδύλι € 2.301,37, που αν πραγματικά ήταν απαραίτητοι όλοι αυτοί οι βράχοι μπορούσαν να αγορασθούν με περίπου € 750!
Όπως διαπιστώνει η κάθε μία και ο κάθε ένας το δημόσιο - δημοτικό χρήμα πετιέται συνειδητά από το παράθυρο του «παλατιού», αλλά το γεγονός αυτό προκαλεί μείζονα ερωτήματα:
- Γιατί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου χαρίζει έτσι και τόσα πολλά χρήματα στον ανάδοχο εργολάβο;
- Τον γνώριζαν;
- Είναι ενδεχομένως φίλος τους και θέλουν να τον βοηθήσουν;
- Συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουν οι πολίτες, γιατί κανείς δεν χάριζε και ειδικότερα τα έτη που βιώνουμε δεν χαρίζει χρήματα;
Αρμόδιοι να δώσουν και θα δώσουν εξηγήσεις, είναι οι «μάγοι», ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης με τον έμπιστο κι εξ απορρήτων του πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, μαζί με την ακολουθία του των άλλων τεσσάρων συμβούλων που υπερψήφισαν το αστρονομικό κονδύλι για την αποκατάσταση της «τρύπας». Η δικαιολογία, «έτσι τα έφερε η Τεχνική Υπηρεσία», είναι μόνον για ανοήτους…
Φυσικά, θα αντιδράσει ο… ιδεολόγος τέως δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος συμβαίνει να είναι μηχανολόγος και να διαθέτει πρόσθετη γνώση πάνω σε τεχνικά έργα;
Υ. Γ.: Διευκρινίζεται, για να μην υπάρξει σύγχυση για τους αναγνώστες του loutraki-press σε σχέση με τις προηγούμενες αναρτήσεις, στις τιμές του εργολάβου έχει αφαιρεθεί η τεράστια έκπτωση του 5%, που προσέφερε επί της αρχικής σύμβασης.
(200516)




«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ»… ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ
ΣΕ 20΄ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!..

Του Νικόλαου Λόη*

Όλοι γνωρίζουμε ότι σε έναν μαγικό τόπο, όπως στο Λουτράκι την έδρα του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, όλα μπορούν να συμβούν, από τα πιο πιθανά έως τα πιο απίθανα.
Όμως, το δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης Δευτέρας ξεπέρασε την φαντασία μας, αφού όπως ακριβώς όριζε το θεματολόγια άρχισε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε μέσα σε 20 λεπτά!..
Είναι προφανής ο θαυμασμός μου, τόσο σε ότι αφορά την ακρίβεια εφαρμογής του θεματολογίου, αναφορικά με τον χρόνο εκκίνησης, όσο και για την διαλογική συζήτηση των θεμάτων που συζητήθηκαν μεταξύ των συμβούλων και για την ταχύτητα των αποφάσεών τους, οι οποίες φαντάζομαι θα είναι οι καλύτερες για τον δήμο μας.
Είναι για ρεκόρ «Γκίνες» η ταχύτητα των δημοτικών μας συμβούλων, οι οποίοι εξέτασαν 15 θέματα, μεταξύ των οποίων έγκριση οικονομικών καταστάσεων - απολογισμού ισολογισμού 2014, 2015, 2016, μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού κ.λπ… Αν μιλούσε επί ένα λεπτό ο κάθε ένας από τους 17 παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους και 3΄ο δήμαρχος για το κάθε θέμα θα έπρεπε να έχουν τον 15πλάσιο χρόνο και όμως αυτοί ολοκλήρωσαν σε 20΄... Θαύμα!..
Πρέπει να εξάρουμε, όμως, ότι στο αποτέλεσμα αυτό συντέλεσαν η βοήθεια των μελών της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως, πολλοί εκ των οποίων έλειπαν, αλλά και μερικοί από τους παρευρισκομένους βοήθησαν ευθυγραμμιζόμενοι με την «γραμμή» που χάρασσε ο δήμαρχός μας, αλλά βοήθησε και η απουσία των πολιτών από τις συνεδριάσεις, οι οποίοι επιδεικτικά απέχουν μόνιμα από τις συνεδριάσεις (από απογοήτευση ότι όλοι ίδιοι είναι, αδιαφορία, που το αντιμετωπίζουν ως να φαίνεται απολιτικοποίηση).
Το συμπαγές και αρραγές μέτωπο του συνδυασμού της πλειοψηφίας υπό την καθοδήγηση του «προπονητή» - δημάρχου, θα το ζήλευε και.. ο Παναθηναϊκός.
Ωχ τι έγραψα; Πώς μου ήρθε πάλι αυτό; Εδώ μιλάμε για επιτυχίες της δημοτικής αρχής και εγώ σκέπτομαι τον «αποτυχημένο» Παναθηναϊκό;
Μα ο δήμος μας και ο ΠΑΟ είναι παλιές αγάπες και για τις παλιές αγάπες μην μιλάς, λέει ο ποιητής…
Είμαι λοιπόν έτοιμος φίλες και φίλοι να προτείνω όλα τα συμβούλια του κόσμου να το αντιγράψουν αυτό το «θαύμα».
Αλλά εύχομαι, ταυτόχρονα, να μην συμβαίνει αυτό που μου έλεγε ο αείμνηστος εξαίρετος, έντιμος, δυναμικός και ευφυής δικηγόρος Φάνης Φούφας (φημισμένος και για τις ατάκες του), μου έλεγε (όταν του έλεγα ότι είχα δημοτικό συμβούλιο): «Νικόλα θέλω να ξέρεις ένα: Όσοι δεν σκέπτονται, συσκέπτονται»!
Μας λείπεις φίλε Φάνη και φοβάμαι ότι θα βγουν αληθινά αυτά που μου έλεγες… Πάντα φοβόμουν…
Μακάρι η Σοφία του Αγίου Πνεύματος να λειτουργεί τους εγκεφάλους και τις καρδιές των αρχών μας. Αμήν!

Νικόλαος Λόης, είναι δικηγόρος Κορίνθου και πρώην πρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Οργανισμού, Άθλησης και Περιβάλλοντος, ο ″Προμηθέας″.
(200516)




Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ″ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΣΩ″

Σίγουρα, ο τέως δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και τα ″βαλσαμωμένα πουλιά″ του συνδυασμού ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″, σίγουρα δεν πήραν και δεν έκαναν χρήση των καρτών που είχε διαθέσει σε όλα τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια το Club Hotel Casino Loutraki.
Η συγκεκριμένη κάρτα, έχει νόημα κι αυτός είναι ο σκοπός της, να την χρησιμοποιεί ο κάτοχός της για αμιγώς δημοτικά θέματα που άπτονται του δήμου Λουτρακίου ή της Λουτράκι Α.Ε. Όχι για να πηγαίνει με την οικογένειά του ή τους φίλους του να τρώνε και να πίνουν τσάμπα, γιατί τότε, παραπέμπει ενδεχομένως σε ″νταβατζή ή διαπλεκόμενο ή προνομιούχο έναντι των άλλων πολιτών″.
Επειδή λοιπόν ο συνδυασμός ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του ότι η κατοχή των καρτών αντιβαίνει την ιδεολογία του, θα μπορούσαν να μας πληροφορήσουν αν η ιδεολογία τους συμβαδίζει:
1 με την υπεξαίρεση επιταγών απόρων;
2  με την κατάθεση πεντοχίλιαρων από εργολάβο σε προσωπικό λογαριασμό;
Ακόμα, στο ίδιο δελτίο Τύπου ο ισχυρισμός συνίσταται στο γεγονός «διότι δεν θέλαμε, όπως δεν το κάναμε ποτέ, να χρεώσουμε με δαπάνες τον δήμο, την δημοτική Α.Ε. που συμμετέχει στην κοινοπραξία και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινοπραξία». Καλή ως θέση κι άψογη.
- Γιατί τότε δώσατε σε απευθείας αναθέσεις, χωρίς να έχετε να επιδείξετε το παραμικρό έργο, περισσότερα από € 2,3 εκατ., όπως σας κατήγγειλε η σημερινή δημοτική αρχή ως αντιπολίτευση και ποτέ απάντηση δεν δώσατε;
- Αν οι απευθείας αναθέσεις, ψαχθούν ενδελεχώς όπως η ″τρύπα″ που την κατέστησαν οι διάδοχοί σας αξιοθέατο για το Λουτράκι, έχετε αναλογισθεί πόσα… μαργαριτάρια θα αναδειχθούν;
Φυσικά, στην συνέχεια, οι της σημερινής δημοτικής αρχής, δεν έσπευσαν να αποκαλύψουν κάτι -αντίθετα μάλιστα κάποιος εξ’ αυτών έσπευσε να δικαιολογήσει και την «τρύπα» περίπου € 20.000 που υπήρχε σε οικοδομικά υλικά- γιατί η «Πολιτική Εταιρεία Καταστροφής του Λουτρακίου» μια χαρά κρατεί και βασιλεύει… Ως αντιστάθμισμα και ο Κώστας Δόσχορης ως μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου υπερψήφισε την διασπάθιση του δημοσίου - δημοτικού χρήματος για την «τρύπα», χωρίς να τους πει ως ελάχιστο ″σταματείστε, βοά η πιάτσα″ για το αξιοθέατο της δημοτικής αρχής.
Αφού η ηθική του Κώστα Λογοθέτη δεν το επιτρέπει, για δεν έχει βγει να καταγγείλει την δημοτική αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, μαζί με τον πρώτο εξάδελφό του Κώστα Δόσχορη που υπερψήφισε το αστρονομικό ποσό αποκατάστασης της «τρύπας» Γκιώνη - Ρουμελιώτη;
Μήπως η διασπάθιση δημοσίου - δημοτικού χρήματος συμβαδίζει με την ιδεολογία τους και απλά είναι όλοι ίδιοι, εξ’ ου και η «πολιτική ομερτά» σύστασης της «Πολιτικής Εταιρείας Καταστροφής του Λουτρακίου»;

Τα… μνημεία ψεμάτων
Στην ανακοίνωση του ο συνδυασμός ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″, με τα μνημειώδη ψέματα του επικεφαλής του Κώστα Λογοθέτη, καταγγέλλει ως μνημείο παραπληροφόρησης το πρωτοσέλιδο άρθρο του περασμένου Απριλίου της τοπικής εφημερίδας ″Το Βήμα″.
Το πλήρες κείμενο έχει ως ακολούθως:
Η παράταξη «Με τους πολίτες μπροστά» καταγγέλλει το ψευδές και ανυπόστατο πρωτοσέλιδο της άνω εφημερίδας που γράφει ότι όλοι οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν χρυσές κάρτες για το καζίνο και έτρωγαν και έπιναν δωρεάν.
Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος για την περίοδο 1/1/2011 έως 31/8/2014 Κώστας Λογοθέτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της τότε πλειοψηφίας Γλυκοφρύδης Γιώργος, Δέδες Γεώργιος, Δέδες Δημήτριος, Δόσχορης Κωνσταντίνος, Κακούρος Ιωάννης, Λέζου Σταυρούλα, Λόης Νικόλαος (και για τα υπόλοιπα διαστήματα που ήταν δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν 1999 - 2002, 2007 - 2010, ουδέποτε την χρησιμοποίησε), Μουζάκης Αθανάσιος, Νικόλαου Σπυρίδων, συνειδητά αποτρέψαμε και δεν αποδεχθήκαμε την χρυσή κάρτα από το καζίνο για τους απλούστατους λόγους ότι μια τέτοια πράξη, είναι αντίθετη με την ιδεολογία μας και κυρίως διότι δεν θέλαμε, όπως δεν το κάναμε ποτέ, να χρεώσουμε με δαπάνες τον δήμο, την δημοτική Α.Ε. που συμμετέχει στην κοινοπραξία και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινοπραξία.
Για τους λόγους αυτούς προκαλέσαμε με εξώδικη διαμαρτυρία τον έκδοτη και δ/ντη Γιαλοψό Σπυρίδωνα, της ως άνω εφημερίδας να αποκαταστήσει την αλήθεια στο πρόσεχες φύλλο της εφημερίδας με πρωτοσέλιδο άρθρο στην ίδια θέση που δημοσίευσε τις ψευδείς ειδήσεις.
Τον καλούμε δε, ως συντάκτη του ψεύδους κειμένου, ο οποίος δείχνει ότι έχει την διάθεση να αποκαλύψει όλα τα κακώς κείμενα των σχέσεων μεταξύ Λουτρακιωτών και καζίνο, να ζητήσει από τους «φίλους» του στο καζίνο να του δώσουν όλα τα στοιχεία, όπως ισχυρίζεται στο άρθρο του, για το ποιοί και για ποιό σκοπό, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν χρήση αυτής χρυσής αυτής κάρτας.
Υ. Γ.: Επί σαράντα τέσσερις μήνες δημοτική αρχή κι ακόμα δεν έχετε μάθει να γράφετε δελτία Τύπου. Ανεπίδεκτοι μαθήσεως…
(200516)
Return top