ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη την ώρα που δειπνίζατε στο Club Hotel Casino Loutraki με τον εκλεκτό συνεργάτη του προεδρεύοντος - διευθύνοντος συμβούλου του Club Hotel Loutraki S.A. Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά, Γιώργο Ασημακόπουλο, την ίδια ώρα στο εστιατόριο του προσωπικού δεν υπήρχε τριμμένο τυρί για μακαρόνια καθώς και ελαιόλαδο. Τί πιο απλό; Συνέπεια ήταν, σύμφωνα με τις καταγγελίες στο loutraki-press, ένα τεχνίτης εργαζόμενος στην και δημοτικών συμφερόντων επιχείρηση, εξαντλημένος από την εργασία του, να αναγκασθεί να πετάξει και να σπάσει τον δίσκο; Γιώργο Γκιώνη δεν αντιλαμβάνεσθε πλέον τίποτα για το που οδηγούν συνειδητά και σκόπιμα την επιχείρηση; Μόνον οι δημόσιες σχέσεις σας ενδιαφέρουν και η καλή μαρτυρία του Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά; Έχετε αντιληφθεί ότι με αυτές τις ενέργειές σας μειδιά ο «βετεράνος»(;) δήμαρχος Παύλος Παύλου;
(270715)




ΚΟΥΙΖ 2

Γηγενείς και επισκέπτες δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, διερωτώνται πώς είναι δυνατόν η Κόρινθος να είναι απαστράπτουσα από καθαριότητα και το πάλαι ποτέ -που είναι πλέον κατ’ ευφημισμόν όπως το έχετε καταντήσει όλοι σας- τουριστικό Λουτράκι να βρωμάει και να ζέχνει απ’ άκρου εις άκρον; Νιώθετε υπερήφανος για το κατάντημα που έχετε δημιουργήσει ή είσθε απορροφημένος σε άλλου τύπου και είδους δουλειές;
(270715)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη είναι θεμιτό κι ορθό να θέλετε να προσλάβετε ειδικό σύμβουλο. Γιατί άραγε πρέπει να είναι τόσο σημαδεμένη η προκήρυξη της θέσης; Ποιός είναι ο γνωστός και φίλος που θέλετε να βολέψετε;
(270715)




ΚΟΥΙΖ 4

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, αν κάποιος ανοίξει καφετέρια στην κεντρική λεωφόρο, δικαιούται να τοποθετήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία Λουτρακίου; Θα συμβάλετε στον έμπιστο κι εξ’ απορρήτων φίλο σας Γιώργο Ρουμελιώτη για να έχει ισχύ η άδεια;
(270715)




ΚΟΥΙΖ 5

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, θα «βάλετε χέρι» στα μέλη του συνδυασμού σας που δεν υπερψήφισαν παρανομίες στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου ή θα προχωρήσετε στην άμεση αντικατάσταση όλων όσοι αντιδρούν στις παρανομίες για να κουκουλώνονται οι ενδεχόμενες λαμογιές;
(270715)




Είπαν… 1

«Θα έχει περάσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, το 2019, ένα τέταρτο αιώνα, με τους τρεις τελευταίους δημάρχους που βρίσκονται -και οι τρεις- στο παρόν δημοτικό συμβούλιο να είναι και πάλι υποψηφίοι για την καρέκλα. Αν οι διαδικασίες εγκλωβισθούν και πάλι, όπως συνέβη στις περσινές εκλογές, δεν εμφανισθούν ή πιο ορθά δεν επιτρέψουν να εμφανισθούν νέα πρόσωπα -η Πρωτοβουλία Πολιτών ήταν για να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες- οι ψηφοφόροι του δήμου θα κληθούν να ψηφίσουν όχι τον λιγότερο ικανότερο, αλλά το λιγότερο χειρότερο εκ των τριών. Ας αναλογισθούν οι πολίτες που οδεύει ο δήμος Λουτρακίου, δεδομένου ότι μετά το 1994 το χειρότερο διαδέχεται το προηγούμενο κακό, με συνέπεια μετά την εποχή του Γιάννη Γιωτάκη να μην υπάρχουν και να μην διαφαίνονται προς το παρόν περιθώρια προοπτικής και ανάπτυξης αυτού του τόπου! Αυτός δε που θα εκλεγεί, θα μπορεί να παινεύεται ότι είναι ο λιγότερο χειρότερος από τους ανταγωνιστές του…»
(270715)




Είπαν… 2

«Έχετε αφήσει την τύχη της πόλης στο έλεος του Κυρίου κι ευτυχώς η Γιάτρισσα και ο Άγιος από επάνω μας προστατεύουν. Δεν είστε ικανοί να αντικαταστήσετε ακόμα και τα σπασμένα ξύλα στα παγκάκια; Αιδώς αργείοι… αφού νιώθετε υπερήφανοι και κομπορρημονείτε για την παρουσία σας ως δημοτική αρχή.»
(270715)




Είπαν… 3

«Είναι αναγκαία να διευκρινισθεί και να γίνει από όλους αντιληπτή η παρανομία που συντελείται από την ΔΕΥΑΛ με πλήρη γνώση και κάλυψη του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη. Οι γεωτρήσεις στον Υδροφόρο Ορίζοντα Λουτρακίου δεν είναι για να υδροδοτούν τους εκτός σχεδίου πόλεως οικισμούς του δήμου Λουτρακίου. Κατά συνέπεια Γιώργο Γκιώνη καλόν είναι να σταματήσει η ψηφοθηρία, η αιχμαλωσία και ο εκβιασμός των συγκεκριμένων εκτός σχεδίου οικιστών.»
(270715)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Γιώργος Γκιώνης)

ΟΙ «ΕΧΘΡΟΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη πολύ ορθά για την επικράτηση της τάξης κάνατε και περιορίσατε στα όριά της την παραλιακή επιχείρηση Il Tramondo και δεν της επιτρέπετε να τοποθετεί τραπεζοκαθίσματα έμπροσθεν του ξενοδοχείου Beau Rerage.
Πολύ ορθά έχετε πράξει κι επιτρέπεται στην επιχείρηση με τα παιχνίδια, τις εργασίες στην οποία πραγματοποίησε ο έμπιστος κι εξ απορρήτων σας πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης, να καταλαμβάνει τόσο την πλατεία Κρήνης, όσο και τον χώρο έμπροσθεν του Beau Rivage.
Αν όχι όλες, η συντριπτική πλειοψηφία των φίλα προσκείμενών σας παραλιακών επιχειρήσεων τοποθετούν τραπεζοκαθίσματα πέραν των νοητών ορίων της πρόσοψης των καταστημάτων τους, ενώ όσες έχουν την δυνατότητα και στον κάθετο δρόμο.
Τελικά, είστε δήμαρχος σε μια ευνομούμενη πόλη ή το αποκλειστικό ενδιαφέρον σας είναι να τακτοποιούνται συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες;
(270715)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΟΡΓΙΟ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΑΠΟ 
ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Τα πάντα είναι συνεννοημένα, απολαμβάνουν της πλήρους γνώσης και έγκρισης του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη κι απλά ο ίδιος νομίζει ότι μη παρουσιαζόμενος θα αποφύγει τις βολές της κοινωνίας.
Ο λόγος για το όργιο των παρανομιών που προσπαθεί να επιτύχει εκθέτοντας ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου -αλλά ευτυχώς υπάρχουν εντονότατες αντιδράσεις εκ των έσω για να μην βρεθούν κατηγορούμενοι οι ίδιοι- ο πρόεδρός του έμπιστος κι εξ απορρήτων φίλος του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, φέρων και τις… ευλογίες του Γιώργος Ρουμελιώτης, αφού παίρνει στο λαιμό του και τους επιχειρηματίες που κόπτεται να εξυπηρετήσει, έχοντας αναλάβει προηγουμένως ιδιωτική εργασία!
Από παρανομία σε παρανομία ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου την περασμένη Παρασκευή, όπου αποκαλύπτονταν τα όργια του Γιώργου Ρουμελιώτη, ήταν πλέον ολομόναχος, δεδομένου ότι κανείς δεν ήθελε να εκτεθεί και να… του κρεμάσουν κουδούνια.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με προ ημερησίας για απευθείας ανάθεση της μελέτης -συνοπτικές διαδικασίες-επανακαθορισμού της χερσαίας ζώνης Λιμένα Λουτρακίου. Ο Γιώργος Ρουμελιώτης είχε λάβει τρεις προσφορές, τις άνοιξε στη συνεδρίαση, όπου αποκαλύφθηκε ότι και οι τρεις ήταν άνω των € 5.000, με συνέπεια για την πραγματοποίηση του έργου να απαιτείται πλέον η έκδοση πρόσκλησης ενδιαφέροντος, καθ’ ότι με τις τιμές αυτές είναι άκυρες. Εκτός αν υπάρχει δυνατότητα να επανέλθουν οι τρεις ενδιαφερόμενοι παρέχοντας εκπτώσεις που μαζί με τον ΦΠΑ δεν θα υπερβαίνει το κόστος τα € 5.000 κι επομένως αν έχει ενδιαφέρον για όλους;..
Στο δεύτερο έκτακτο θέμα που αφορούσε την μελέτη θωράκισης του «μεγάλου έργου» που κατακρημνίζεται στο πάρκο απέναντι στους Καταρράκτες, ο Γιώργος Ρουμελιώτης είχε φροντίσει να μην δημοσιοποιηθεί -για λόγους που μόνον ο ίδιος γνώριζε- η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.
Επεδίωκε να υπερψηφισθεί, αλλά τελικά «έφαγε πόρτα» από την πλειοψηφία των διοικητικών συμβούλων, γιατί η υπόθεση τους… μύρισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την θέση τους από τον Γιώργο Ρουμελιώτη αν και τους επικαλέσθηκε, διαχώρισαν τόσο η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λουτρακίου, όσο και η αρμόδια υπάλληλος που εξυπηρετεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, με τον ίδιο να αλλάζει τα χρώματα της ίριδας…

Το πάρτι άρχισε
Με το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης έπεσαν οι μάσκες και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών που είναι μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν ανοικτά κατά των επιλογών του Γιώργου Ρουμελιώτη, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους και αποφεύγοντας να ταυτισθούν με τις προκλητικές σκανδαλώδεις ενέργειες του προέδρου.
Ο Γιώργος Ρουμελιώτης ήθελε να δώσει την δυνατότητα στον επιχειρηματία που έκανε τις ξυλουργικές κατασκευές στην επιχείρησή του, να τοποθετήσει ξαπλώστρες και ομπρέλες στην κεντρική παραλία αν και δεν έχει πρόσοψη στην παραλία να δικαιούται όπως επεσημαινόταν στο loutraki-press από δημοτικούς παρατηρητές και άριστους γνώστες του θέματος, ενώ με το σχεδιάγραμμα που παρουσίαζε, δεδομένης της έλλειψης χώρου, τις τοποθετούσε εκατέρωθεν του κλιμακοστασίου κι έμπροσθεν των ντουζ. Φυσικά, το αρνήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. -αντέδρασε ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος Πρασίνου & Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας, καθώς ο υπολιμενάρχης και η πλειονότητα των συμβούλων- ο Γιώργος Ρουμελιώτης προσπαθούσε να υπερψηφισθεί το θέμα, αλλά τελικά πήρε την ψήφο την δική του και μίας συμβούλου, που θεωρείται και έμπιστη του.
Το δεύτερο θέμα αφορούσε την έκδοση άδειας για την ίδια επιχείρηση κατάληψης αορίστως μέρους της πλατείας Κρήνης και της δυνατότητας λειτουργίας των κινούμενων παιχνιδιών. Οι σύμβουλοι κι εδώ το αρνήθηκαν, επικαλούμενοι τις οκτώ καταγγελίες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, καθώς επίσης και την προσδιορισθείσα τακτική δικάσιμο κατά της επιχείρησης στο Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Αξιοσημείωτο είναι την Παρασκευή το απόγευμα, με εντολή του Α.Τ. Λουτρακίου κατασχέθηκαν τα κινούμενα παιχνίδια, ενώ η επιχείρηση, σύμφωνα με το Α.Τ. επιβάλλεται πλέον να απομακρύνει και τα σταθερά παιχνίδια.
Στη συνεδρίαση παρίστατο και ο εν λόγω επιχειρηματίας, ο οποίος αντέδρασε έντονα προς τον Σωτήρη Πέρρα εισπράττοντας την κόσμια μεν, αλλά οξύτατη δε, αντίδρασή του. Στην εξέλιξη της διαδικασίας ο επιχειρηματίας απεχώρησε ξαφνικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press αναζητείτο από το Α.Τ. Λουτρακίου, για την παράνομη λειτουργία της επιχείρησής του.
Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη δεν ήσασταν έτσι. Πώς έχετε μεταμορφωθεί; Βλέπετε τί κάνουν οι κακές παρέες και συναναστροφές και πολύ περισσότερο οι πολύ κακοί σύμβουλοι που έχετε ειδικότητα να επιλέγετε;
Πλέον σας προσάπτουν κατηγορίες που στο παρελθόν δεν φανταζόταν κανείς να εκστομίσει…
(270715)




ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!

Το ενδιαφέρον τους για την απόσπαση της ψήφου για την εκλογή του κόμματός τους ως κυβέρνησης και την ανάδειξη των ιδίων στο βουλευτικό αξίωμα, προβάλλει και καταγγέλλει την «εθνομητέρα» και τους δύο «εθνοπατέρες» της Κορινθίας η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων καταγγέλλει την εσκεμμένη ολιγωρία των Μαρίας Θελερίτη, Θεοφάνη Κουρεμπές, Γιώργου Ψυχογιού, με την πρόφαση εν αμαρτίαις ότι δεν έχει βρεθεί χρόνος μέσα σε έξι μήνες να τους δεχθεί ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπρίντζης, προκειμένου να προωθηθεί η κατασκευή της παρακαμπτήριας γραμμής Ισθμός - Λουτράκι. Φυσικά, ας μην διαφεύγει της προσοχής μας ότι γραμματέας στο αρμόδιο υπουργείο ο Πισσιώτης, τέως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δέδες, ο οποίος πρώτα δικαιολογείτο ότι δεν τον αφήνει ο Πέτρος Τατούλης, αλλά τώρα καθίσταται οφθαλμοφανές ποιοι απαγορεύουν και στον ίδιο να προωθήσει το έργο.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων, επισημαίνει ακόμα την πλήρη και ενδελεχή γνώση των τριών εκπροσώπων της Κορινθίας στην εθνική αντιπροσωπεία για το συγκεκριμένο θέμα, από την πρότερη εμπειρία τους στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου και τους καταγγέλλει ότι ακολουθούν τα χνάρια του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, μια πορεία που έχει στραφεί σε βάρος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας και δεν της επιτρέπει να σηκώσει κεφάλι, αφού κάτι τέτοιο δεν το επιθυμούν τα οικονομικά συμφέροντα της περιοχής του Ισθμού!

Η ανακοίνωση
Το πλήρες κείμενο της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων έχει ως ακολούθως:
«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, όπως και οι υπόλοιποι ανά την Ελλάδα συνάδελφοί τους, αφού «βάφτισαν» το κρέας - ψάρι, μετατρέποντας το υπερήφανο και πατριωτικό ΟΧΙ του λαού σε άρρωστο ναι, βαδίζουν στα χνάρια του άλλου τασσόμενου με το άρρωστο ναι, περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Μαρία Θελερίτη, Θεοφάνη Κουρεμπές, Γιώργος Ψυχογιός επί έξι μήνες παίζουν τις «κουμπάρες» προφασιζόμενοι ότι δεν τους δέχεται ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπρίντζης, προκειμένου να προωθήσουν το έργο της παρακαμπτήριας σιδηροδρομικής γραμμής Ισθμός - Λουτράκι - Ισθμός της ΠΑΘΕ!
Ένα έργο που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από την θητεία τους στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, όσο και από τις κατ’ ιδίαν επαφές και επικοινωνίες τους με την Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου της πόλης του Λουτρακίου.
Ειδοποιός διαφορά του χθες και του σήμερα είναι, ότι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις κατεβάλοντο προσπάθειες για την ολοκλήρωση των απαιτουμένων μελετών, την ωρίμανση του έργου και την υποβολή του προς ένταξη στο ΕΣΠΑ. Σήμερα, μετά από άοκνες προσπάθειες της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων, όλες οι απαιτούμενες και ενδεδειγμένες μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, έχουν εκδοθεί ακόμα και τα τεύχη δημοπράτησης, με τον φάκελο να βρίσκεται στην περιφέρεια Πελοποννήσου και να τον εκτροχιάζει από το τρέχον ΕΣΠΑ ο Πέτρος Τατούλης, πλήττοντας σε γνώση του την τοπική οικονομία και καθιστώντας τους πολίτες του Λουτρακίου, πολίτες ενός κατώτερου θεού, γιατί έτσι θέλει! Άξιον μνείας είναι ότι μετά τις επισταμένες προσπάθειες της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων το κόστος του έργου έχει σχεδόν «ισοπεδωθεί», με συνέπεια να μην έχει κατασκευαστικό -οικονομικά- ενδιαφέρον(;) αλλά είναι προς όφελος της Εθνικής Οικονομίας.
Θα περίμενε ο καθένας και ήλπιζε η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με όσα είχαν προηγηθεί πριν εκλεγούν κυβέρνηση ότι θα προωθούσαν το έργο προς το συμφέρον και το όφελος της τοπικής οικονομίας και τοπικής κοινωνίας. Εις μάτην. Απλά, βαδίζουν στα χνάρια του Πέτρου Τατούλη και με την στάση τους συμβάλλουν στην καταδίκη του Λουτρακίου, αφού άλλα ευαγγελίζοντο και επαγγέλοντο προεκλογικά για να αποσπάσουν την ψήφο του ανυποψίαστου πολίτη. Ωστόσο, βουλευτικές εκλογές διαφαίνονται στον ορίζοντα και θα εισπράξουν αυτό που τους αναλογεί!
Όμως, θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, που συσκέπτεται χωρίς να αντιδρά, όπως συμβαίνει όχι μόνον για το μείζον και καυτό θέμα της κοινωνίας, όπως είναι αυτό του προαστιακού, αλλά και όλα τα μεγάλα θέματα που δεν λαμβάνουν σθεναρή στάση και δεν τα προωθούν με την δέουσα πίεση στην Κουμουνδούρου.»
(270715)
Return top