ΚΟΥΙΖ 1

Μήπως ο Βόλφγκανγκ Ες (Σόιμπλε) διαθέτοντας τα χαρακτηριστικά ζήλωσε την «δόξα» του Αδόλφου Χίτλερ και επιδιώκει να μπλέξει τον πλανήτη στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
(060715)




ΚΟΥΙΖ 2

Γιώργο γιατί κρύφτηκες πίσω από τον Πελοπίδα; Ήταν καλή η κάλυψη για να μην εκτεθείς στην τοπική κοινωνία;
(060715)




ΚΟΥΙΖ 3

Τί πραγματικά συμβαίνει στην ΔΕΥΑΛ και ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης είναι άκρως δυσαρεστημένος με τον περαχωριτάρχη του και πρόεδρο της εταιρείας Φίλιππα Θυμή;
(060715)




Είπαν… 1

«Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη είναι η ώρα μετά τον Αντώνη Σαμαρά κι εσείς να αντιληφθείτε ότι με την νοοτροπία σας την μεγάλη λαϊκή, δημοκρατική, πατριωτική παράταξη της δημιουργίας και της προόδου την καταντήσατε μίασμα στην συνείδηση της πλειονότητας του ελληνικού λαού. Είναι καλό να ακολουθήσετε κι εσείς τον ίδιο δρόμο με τον Αντώνη Σαμαρά, για να ξημερώσει για τον λαό αυτής της παράταξης μια διαφορετική ημέρα και για τα καθ’ ημάς στο Λουτράκι μας!
Πέτρο Τατούλη δεν αλλάξαμε ιδεολογία, δεν αλλάξαμε πιστεύω. Εσείς μας αναγκάσατε να απομακρυνθούμε γιατί διολισθήσατε σε πρακτικές που ουδεμία σχέση έχουν με τις αρχές διακήρυξης και ίδρυσης αυτού του λαϊκού, πατριωτικού και βαθύτατα δημοκρατικού κόμματος.
Ώρα σας καλή λοιπόν, να διευκολύνετε την Ελλάδα.
Είστε το παρελθόν που δεν διαθέτει όραμα να δώσετε την οποιαδήποτε προοπτική».
Πάνος Ηλιακόπουλος
(060715)




Είπαν… 2

«Οι ελεύθεροι Έλληνες χθες είπαν όχι στο ραγιαδισμό, όχι στην υποδούλωση, όχι στην υποτέλεια, ναι στην αξιοπρέπεια, ναι στην δημιουργικότητα, ναι σε ένα ευοίωνο και υγιές μέλλον της πατρίδας μας. Στα τσακίδια οι πρεσβευτές της αρρώστιας και της διαπλοκής. Ξέρουν όλοι το ρόλο που έχουν παίξει στην καταστροφή της Ελλάδας, αλλά και του Λουτρακίου.»
(060715)




Είπαν… 3

«Οι εργαζόμενοι του Club Hotel Casino Loutraki, αναμένουν να καταβληθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας σημαντικό μέρος από την μισθοδοσία τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν των υποχρεώσεων του παρελθόντος μηνός.»
(060715)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Επιτέλους, τα πολιτικά ανδρείκελα και οι κονδυλοφόροι που υπηρετούν και είναι όργανα - εκτελεστές των διαπλεκομένων συμφερόντων, δεν θα πρέπει ως μωραί παρθέναι να εκφράζουν για το εκλογικό αποτέλεσμα την έκπληξή τους, δεδομένου ότι γνώριζαν που έχει γύρει η πλάστιγγα και υπερέβαλαν εαυτούς, μήπως την ενάτη ώρα μεταπείσουν το εκλογικό σώμα.
Οι νοήμονες άνθρωποι του μόχθου - θύματά τους, βιώνουν κι έχουν υποστεί επί περίπου έξι μήνες το όργιο μιας άθλιας προπαγάνδας, βιασμού της σκέψης τους και την προσπάθεια επιβολής ενός πρωτόγνωρου ραγιαδισμού, όμοια των οποίων δεν έχουν υπάρξει προηγούμενα στην ελληνική ιστορία, δεδομένου ότι δεν υπήρχε η λεγόμενη ιδιωτική τηλεόραση να κάνει το άσπρο μαύρο.

Ο ελληνικός λαός, με την σημερινή επιλογή του πέρα από την διεκδίκηση της καλύτερης προοπτικής για τον ίδιο και το μέλλον των παιδιών του, απέταξε την στοχευμένη και κατευθυνόμενη πληροφόρηση εξαθλίωσης και υποταγής του που εκπορεύεται από τους εργολάβους της διαπλοκής και τους κονδυλοφόρους εκφραστές τους.
Κυβέρνηση και Αλέξης Τσίπρας έλαβαν την αναμενόμενη και προβλεπόμενη ισχυρή εντολή, που αν δεν υπήρχε ο επαίσχυντος προπαγανδιστικός μηχανισμός των πέντε μεγάλων ιδιωτικών καναλιών, η εντολή που θα δινόταν θα ήταν ακόμα ισχυρότερη -ποσοστό περίπου 70%- τότε θα ήταν πραγματικό το αδιέξοδο για το club του Βόλφγκανγκ Ες (Σόιμπλε) και των ακολούθων του.
Παρ’ όλα αυτά, με το όργιο των ιδιωτικών καναλιών που προέτρεπε τον λαό να υποδουλωθεί και το πρωτοφανές ιστορικά των κλειστών τραπεζών, ο ελληνικός λαός με τεράστια υπομονή και αστείρευτο κουράγιο, δεν τρομοκρατήθηκε, δεν φοβήθηκε, δεν υπέκυψε τελικώς στις σειρήνες των γερμανοτσολιάδων, επιδεικνύοντας την βούληση ότι θέλει να είναι ελεύθερος και κυρίαρχα δεν θέλει άλλη υποδούλωση είτε υπό οθωμανική, είτε υπό γερμανική σημαία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ολόφρεσκη την λαϊκή ετυμηγορία μπορεί πλέον να διαπραγματευθεί τις καλύτερες συνθήκες για τον ελληνικό λαό, που δεν θα περιορίζονται στο άνοιγμα των τραπεζών όπως συνεχίζει η διαπλοκή να τρομοκρατεί, αλλά να μπουν οι βάσεις και να χαραχθεί ο δρόμος για αναπτυξιακή προοπτική της πατρίδας μας, μέσα από μια νέα συμφωνία.
Ας μην λησμονούμε ότι οι εξελίξεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σε σχέση πάντοτε με το ΔΝΤ συνηγορούν και συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, άσχετα αν αποτελούν πικρό ποτήρι για τους σύγχρονους βασανιστές των ευρωπαϊκών λαών που θέλουν να επιβάλλουν την εξαθλίωση σε ολόκληρη την Ευρώπη οραματιζόμενοι κράτη - κρεματόρια.
(060715)
Return top