ΚΟΥΙΖ 1

Πώς να πάει μπροστά αυτός ο τόπος όταν ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης έχει τοποθετήσει πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου τον έμπιστο κι εξ’ απορρήτων φίλο του Γιώργο Ρουμελιώτη, με εκείνον να καμαρώνει ως πρόεδρος και να μην γνωρίζει μέχρι που φθάνουν τα όρια της χερσαίας ζώνης;
(100615)




ΚΟΥΙΖ 2

Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του Γιώργου Ρουμελιώτη στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου «μούγκα στην στρούγκα» χθες κατά τη συνεδρίαση του οργάνου -απουσίαζε σύμπασα η αντιπολίτευση- για τις εξόφθαλμες και προκλητικές παρανομίες που διαπράττει στο… χωράφι του πατέρα του, δηλαδή την παραλιακή ζώνη Λουτρακίου, ο πρόεδρός τους;
(100615)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιός θα μας πει σε ποίου φορέα την αρμοδιότητα ανήκει η τουαλέτα στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, την οποία θέλει να δώσει γιατί έτσι αρέσει του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργου Ρουμελιώτη;
(100615)




Είπαν… 1

«Εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο Κορίνθου η αίτηση πτώχευσης της Λουτράκι Α.Ε. που κατατέθηκε από την πιστώτριά της εργολήπτρια κατασκευαστική εταιρεία του Loutraki Thermal Spa Αλέξανδρος ΑΤΕ, μετά από τέσσερα χρόνια κοροϊδίας. Οι εκτιμήσεις θέλουν ότι η Αλέξανδρος ΑΤΕ θα επιδιώξει με τον κάθε τρόπο να πραγματοποιηθεί η συζήτηση, ενώ από την πλευρά της η ″Λουτράκι Α.Ε.″ θα επιδιώξει την αναβολή της συζήτησης, προκειμένου να κερδίσουν χρόνου και να μεταθέσουν τα τετελεσμένα σε ύστερο χρόνο. Τα λεφτά είναι πολλά Γιώργο Γκιώνη και αν δεν διεκδικηθούν οι οφειλές του Club Hotel Loutraki S.A. προς την Λουτράκι Α.Ε. όπως απεμπολείτε για δεύτερ χρονιά το ελάχιστο εγγυημένο των € 2.000.000 για το 2013 και το 2014, δεν πρόκειται με τίποτα να ικανοποιηθεί μέρος των απαιτήσεων της Αλέξανδρος ΑΤΕ, που υπερβαίνει κατά πολύ τα € 5.000.000 λόγω τόκων και εξόδων της εταιρείας που προστίθενται στην οφειλή του 2010.»
(100615)




Είπαν… 2

«Έχασαν την λαλιά τους χθες και κατεβλήθησαν από πανικό ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης, και κάποια από τα ″βαλσαμωμένα πουλιά″ του, όταν προσκομίσθηκαν τα πρακτικά της ″ύποπτης″ συνεδρίασης με την μελέτη των € 105.000 που προέκριναν και εισέπραξαν την άρνηση συμβούλων να τα υπογράψουν, γιατί δεν ανταποκρινόντουσαν στην πραγματικότητα. Προς τι όμως ο πανικός; Την συγκεκριμένη απόφαση βιάστηκαν να την στείλουν στην γενική γραμματεία Λιμένων - Λιμενικής Πολιτικής, χωρίς προηγουμένως να έχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά όταν θα πρέπει να προσκομίσουν τα πρακτικά δεν θα λείπουν μία αλλά τρεις υπογραφές μελών του διοικητικού συμβουλίου! Εκτός αν μετά την πλαστή απόφαση, κάνουν κάποια τρελή απόπειρα να αλλάξουν σύνθεση διοίκησης ή να μπουν άλλες υπογραφές; Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις και θα παρακολουθούνται στενά από το loutraki-press
(100615)




Είπαν… 3

«Οι εργαζόμενοι στο Club Hotel Casino Loutraki χθες εξοφλήθηκαν όπως τους είχαν υποσχεθεί τον Απρίλιο και τώρα απευθυνόμενοι στην Βουκουρεστίου θέλουν να πληροφορηθούν πότε θα τους καταβληθούν χρήματα της μισθοδοσίας Μαΐου, προκειμένου να προγραμματίσουν και να ρυθμίσουν τις οικογενειάκές υποχρεώσεις τους;»
(100615)




Είπαν… 4

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη μπορεί να τρέχετε στα υπουργεία για να ρυθμίσετε την χερσαία ζώνη(;) -μόνος εσείς το φαντάζεσθε αυτό- του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου, αλλά προηγουμένως πρέπει να έχετε κάνει σωστές δουλειές κι όχι τις ″μαϊμουδένιες″ που προωθείτε!»
(100615)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΕΝΑΝΤΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΟ CLUB HOTEL LOUTRAKI

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δήμαρχε Λουτρακίου και πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, επειδή τα κακά για τον τόπο έχουν ξεχειλίσει την καρδάρα, μοιραία και είναι επιβεβλημένο με μοναδικό κριτήριο αποκλειστικά και μόνον το όφελος του τόπου να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να αποτραπούν τα χειρότερα που έρχονται και είναι μπροστά μας.
Έχετε περιθώριο κι αυτό προκύπτει από τις δικονομικές και μόνον προθεσμίες να αντιδράσετε ως οφείλετε εσείς προσωπικά, μαζί με τα άλλα οκτώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου μέχρι την 30η Ιουνίου 2015, έστω κι αν αυτή είναι η ύστατη ώρα, προκειμένου να προστατέψετε τα συμφέροντα της δημόσιας δημοτικής επιχείρησής μας.
Έχετε αναλάβει την διοίκηση της εταιρείας ένα χρόνο πλέον, ενώ η σκόπιμη υπόθαλψη από εσάς προσωπικά, καθώς επίσης και των άλλων οκτώ μελών μηδενός εξαιρουμένου, λόγω της προκλητικής απάθειάς σας, συμπεριφερόμενοι όλοι μαζί ως τίποτα να μην συμβαίνει, την ώρα που δεν έχουν καταβληθεί οι συμβατικές υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με τις προκλητικές ενέργειες της βάναυσης έως και «εγκληματικής» συμπεριφοράς του Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. σε βάρος μας, έχουν πλέον ρίξει την Λουτράκι Α.Ε. στο γκρεμό.
Είναι αδιανόητο εννέα αιρετά πρόσωπα που υποτίθεται ότι είστε εκεί για να προστατεύετε το δημόσιο - δημοτικό συμφέρον να μην αντιδράτε και να παραμένετε ως θεατές σιωπηλοί συνένοχοι -σαν «βαλσαμωμένα πουλιά» του CHL S.A.- και να βλέπετε το περιουσιακό στοιχείο του τόπου να καταστρέφετε. Αναντίρρητα, είναι γνωστόν σε όλους σας, έχετε υπόψη σας ποιές είναι οι ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε για να προστατέψετε την Λουτράκι Α.Ε.
Ωστόσο, σκόπιμα και συνειδητά περί άλλων τυρβάζετε και δεν πράττετε ως οφείλετε το στοιχειώδες. Ειδικότερα δε, ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης που ήξερε - γνώριζε, είχε ενημερωθεί προσωπικά, δεσμευόταν πριν εκλεγεί ότι θα προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες, αλλά τελικά δεν έπραξε πέρυσι τίποτα, αφήνοντας την προθεσμία να εκπνεύσει.
Γιώργο Γκιώνη οφείλατε πριν ένα χρόνο που αναλάβατε την εταιρεία να προσφύγετε στην Δικαιοσύνη για την μη καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου του 1 εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ. Δυστυχώς, ένα ποσό που θα λειτουργούσε ως «μηχανική υποστήριξη» για την ευρισκόμενη σε… κωματώδη κατάσταση δημόσια  δημοτική επιχείρηση για λόγους που μόνον εσείς γνωρίζετε και οι πολιτικοί συνέταιροί σας, το απεμπολήσατε. Αντ’ αυτού δε, βιώσατε το θράσος των οφειλετών μας, της CHL S.A. και από εκεί που μας χρωστούν, σύμφωνα πάντοτε με τις συμβατικές υποχρεώσεις, να θέλουν από πάνω να τους επιστρέψουμε και χρήματα που κατέβαλαν τα προηγούμενα χρόνια. Αφού σε όλα αυτά, όλως περιέργως δεν αντιδράσατε, εξακολουθήσατε όλοι μαζί την ίδια τακτική!
Σήμερα, είκοσι ημέρες πριν εκπνεύσει και η φετινή προθεσμία, όλα δείχνουν ότι πρόθεσή σας και σκοπιμότητά σας είναι να απεμπολήσετε και το 1 εκατομμύριο δολαρίων ΗΠΑ για το 2014.
Περίεργο είναι γιατί η τοπική κοινωνία δεν αντιδράει, δεν εξεγείρεται με όσα συμβαίνουν σε βάρος του τόπου, παραμένοντας με την σειρά της παθητικός θεατής και βλέποντας τον τόπο να καταρρέει και να καταστρέφετε.
Παρ’ όλα αυτά είναι καθήκον προς την πατρίδα μας, είναι καθήκον προς την Εθνική Οικονομία, είναι καθήκον προς το συμφέρον του τόπου, είναι καθήκον προς την οικονομία του Λουτρακίου να αναληφθεί πρωτοβουλία σε βάρος εσάς προσωπικά και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., γιατί έστω κι αν υπάρχουν κάποιοι φίλοι, από την στιγμή που λειτουργούν καταστροφικά σε βάρος των συμφερόντων του Λουτρακίου, θα πρέπει να επωμισθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.
Έτσι, στην περίπτωση που δεν προσφύγετε στο εναπομείναν εικοσαήμερο στην Ποινική και Πολιτική Δικαιοσύνη ασκώντας όλα τα ενδεδειγμένα και επιβαλλόμενα δικονομικά δικαιώματά μας, αναγκάζετε να κατατεθεί στην Εισαγγελία Κορίνθου σε βάρος σας μηνυτήρια αναφορά στο πρώτο οκταήμερο του προσεχούς Ιουλίου.
Πρόκειται για μια ενέργεια όχι για να αποκομίσει ίδιον όφελος ο μηνυτής, όπως συνηθίζει κάποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο που έχει διώξει με μηνύσεις και αγωγές τους περισσότερους αντιπάλους του και τώρα δεν πράττει τίποτα για να προστατευθούν τα συμφέροντα του τόπου, αλλά προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε. που όλοι εσείς απεμπολείτε προς όφελος του Club Hotel Loutraki S.A. Δυστυχώς, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια που αποσιωπάτε!
(100615)
Return top