ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, επειδή στην μελέτη για την οποία πήρε «απόφαση» - ελεγχόμενη το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου συμμετέχουν τρεις ντόπιοι επιστήμονες, αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι καλώς καμωμένα ως προς την διαδικασία; Επειδή συνειδητά παρανομείτε καλόν θα είναι να μην καταγγέλλετε εκ των υστέρων ότι υπάρχουν κακόβουλοι που εμποδίζουν το έργο σας;
(030615)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, ένας από τους σοβαρούς παράγοντες που συνέτειναν να χάσετε τις εκλογές το 2010 ήταν ο εξ’ απορρήτων φίλος σας Γιώργος Ρουμελιώτης με όλα όσα είχε πράξει και είχε εξοργίσει ακόμα και τον ίδιο το συνδυασμό σας; Έχετε φαντασθεί, μπορείτε να το σκεφθείτε ότι το ίδιο πρόσωπο θα είναι ένα από τα βαρίδια σας για τις εκλογές του 2019 και ήδη σας έχει καταδικάσει;
(030615)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη τα παιδάκια που έπαιζαν στην πλατεία Κρήνης τώρα που θα παίζουν, αφού η παρανόμως εκεί λειτουργούσα επιχείρηση έχει καταλάβει παράνομα το χώρο της πλατείας με την κάλυψη να παρέχεται χωρίς αιδώ από τον εκλεκτό φίλο σας Γιώργου Ρουμελιώτη;
(030615)




Είπαν… 1

«Περίπου πενήντα χιλιάδες ευρώ απαιτούν οι μάντρες οικοδομικών υλικών από την διεύθυνση Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του δήμου Λουτρακίου για προϊόντα τα οποία ο νυν αντιδήμαρχος Θανάσης Γεωργίου αναζητά που έχουν κατευθυνθεί κι αυτό παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Πρόκειται για υλικά που είναι προφανές ότι έχουν παραληφθεί από τις εν λόγω μάντρες οικοδομών, αλλά δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον δήμο Λουτρακίου. Εάν οι πληροφορίες αυτές του loutraki-press ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης έχει σκοπό να διενεργήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση ή θα πει δεν βαριέσαι, δημοτικό χρήμα είναι, τι να ψάχνουμε τώρα; Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Γεωργίου τι σκοπό έχει για την αντιμετώπιση του θέματος και της ″τρύπας″ που παρέλαβε;»
(030615)




Είπαν… 2

«Βρωμούσε κι έζεχνε το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, το τριήμερο των μίνι διακοπών που αναμένοντο επισκέπτες στην πόλη. Παραμελημένο, είχε έντονη την εικόνα της εγκατάλειψης, γεγονός που δημιουργεί έντονα ερωτήματα για τις προθέσεις, τις δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής, σήμερα που τα πράγματα είναι δύσκολα.»
(030615)




Είπαν… 3

«Το χάρο με τα μάτια του είδε το τριήμερο ζευγάρι περιπατητών στο βουνό των Γερανίων όταν ήλθε αντιμέτωπο με αγέλη πέντε λύκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press πρόκειται για υβρίδια λύκων που είχαν αφήσει στο βουνό κάποιοι ανόητοι με καταστροφικά ένστικτα προσποιούμενοι ενδεχομένως τους ″οικολόγους″ χωρίς να σκέφτονται ότι μπορούν να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Η αγέλη κινήθηκε απειλητικά προς το ζευγάρι των περιπατητών, αλλά για καλή τύχη τους ήταν δίπλα στο αυτοκίνητό τους και πρόλαβαν να μπουν μέσα. Θύμα των λύκων έχουν πέσει πολλές στάνες τόσο στην Περαχώρα, όσο και σε Πίσσια και Αγ. Θεοδώρους. Επειδή ακριβώς πρόκειται για υβρίδια μεγέθους περίπου 1,8 μ. και απειλούνται και ανθρώπινες ζωές, ο δήμος Λουτρακίου δεν θα πρέπει να αναλάβει δράση για να αντιμετωπίσει την κατάσταση; Γιατί αυτό δεν είναι οικολογία.»
(030615)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΠΑΨΑΝ
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο εκλεκτός φίλος του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη και εξ απορρήτων του, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης, έχει πάρει απόφαση με την σύμφωνη γνώμη του φίλου του να αναστείλει την δραστηριότητα του νομικού προσώπου;
Πώς είναι δυνατόν από τις 7 Απριλίου, σχεδόν δύο μήνες, με τόσα καυτά θέματα για το μέλλον του τόπου και να μην έχει συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, όταν μάλιστα στην προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου ο πρόεδρος του σώματος προέβη σε παράβαση καθήκοντος «έπνιξε» ανταγωνιστική μελέτη χαμηλότερου από το ήμισυ του κόστους έναντι αυτής που προωθήθηκε και ελήφθη «απόφαση» με ψήφους 5 - 4;
Έκτοτε, το νομικό πρόσωπο δεν απέστειλε την απόφαση προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου και ακολούθως στην διοίκηση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σύμφωνα με πρώην κορυφαίο δημοτικό παράγοντα του Λουτρακίου, «η νομιμότητα παρεκάμφθη για να αποφύγουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια και η ουσία εντός του δημοτικού συμβουλίου, οπότε όλα αυτά θα καταγράφονταν στα πρακτικά της συνεδρίασης. Έχουν την αίσθηση ότι εμπαίζουν την νοημοσύνη της κοινής γνώμης, αλλά δεν είναι δυνατόν να ακολουθούν αυτές τις πρακτικές που δεν είναι σύννομες για να επιτύχουν το σκοπό τους, η σπουδή περί του οποίου κινεί πλέον προβληματισμό και πάμπολλα ερωτήματα ως προς το αθώον του πράγματος;»
Πλανώνται πλάνην οικτράν τονίζει στο loutraki-press ο πρώην κορυφαίος δημοτικός παράγοντας, αν νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν την γενική γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής που έστειλαν την «απόφαση» του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, παρακάμπτοντας την σύννομη οδό, ευελπιστώντας ότι θα δημιουργήσουν τετελεσμένα. «Δεν αντιλαμβάνονται ότι θα υπάρξει αντίδραση και προς αυτή την κατεύθυνση για την εξελισσόμενη παρανομία; Πώς σκέπτονται και δρουν με αυτόν τρόπο; Νιονιό δεν διαθέτουν, που λέει και ο λαός;»
Είναι γνωστόν στην κοινωνία του Λουτρακίου ότι από τα 11 μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου τρία συγκεκριμένα αρνούνται να υπογράψουν την παράνομη κατά την εκτίμησή τους απόφαση, αλλά και δεν πρόκειται να ανεχθούν την εξέλιξη της συγκεκριμένης παρανομίας και πολύ ορθά πράττουν. Ποιός έχει την αίσθηση ότι οι τρεις κι ενδεχομένως κι άλλοι θα επιλέξουν να καταστούν σιωπηροί συνένοχοι;

Το όργιο Ρουμελιώτη στην πλατεία Κρήνης
Παράλληλα, το όργιο δεν έχει προηγούμενο, με τον Γιώργο Ρουμελιώτη να πραγματοποιεί ιδιωτικές εργασίες σε μια επιχείρηση που λειτουργεί με μη σύννομο τρόπο κι αυτό όχι εξ’ υπαιτιότητάς της, αλλά από την ολιγωρία της ίδιας της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη.
Η εν λόγω επιχείρηση έχει πάρει προέγκριση άδειας λειτουργίας, η οποία χορηγείται με σκοπό να απευθυνθεί στην αρμόδια εφορία και τα κοινωνικά δίκτυα, να πραγματοποιήσει εργασίες στο εσωτερικό της έως ότου ολοκληρώσει την υποδομή της, είναι διάρκειας τριών μηνών κι έχει δικαίωμα παράτασης άλλων δύο μηνών. Η άδεια αυτή, σε καμία των περιπτώσεων δεν δίνει την δυνατότητα λειτουργίας τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Η εν λόγω επιχείρηση έχει υποβάλλει αίτημα παραχώρησης χώρου, αλλά το αίτημα αυτό γίνεται αποδεκτό την ώρα που έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας.
Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργεί παρανόμως, καταλαμβάνοντας την πλατεία Κρήνης παρανόμως, έχοντας την πλήρη κάλυψη του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργου Ρουμελιώτη, που ναι μεν είναι σύννομο να εκτελεί ιδιωτικές εργασίες, αλλά είναι παράνομο να λειτουργεί με την κάλυψή του η συγκεκριμένη επιχείρηση.
Φυσικά, οι καταγγελίες πέφτουν βροχή σε ένα αδίκημα κατά συρροήν κι εξακολούθηση, με κάποιους να σκέφτονται πλέον να υποβάλλουν αναφορά για παράβαση καθήκοντος στον Γιώργο Ρουμελιώτη.
(030615)
Return top