ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη ποιος σας έδωσε το δικαίωμα και από την θέση που κατέχετε να δίνετε τελεσίγραφα στους εκπροσώπους κλάδου για τις επιταγές της κυβέρνησης να στέλνετε τους οφειλέτες στην Οικονομική Εφορία; Γιατί δεν στρέφεστε με την ίδια λογική και κατά του Club Hotel Loutraki S.A. που με την τακτική του έχει βουλιάξει την δημόσια  δημοτική επιχείρησή μας Λουτράκι Α.Ε; Αλλέ με τι σθένος να το κάνετε αυτό και να ορθώσετε ανάστημα έναντι του προεδρεύοντος - διευθύνοντος συμβούλου Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά; Η ανδρεία θέλει αρετή και τόλμη. Αλλά εσείς;..
(090315)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη έχετε αντιληφθεί ότι από την θέση που κατέχετε υποχρέωσή σας είναι να εκτελείτε τις αποφάσεις κατά γράμμα του δημοτικού συμβουλίου και όχι να πράττετε κατά το δοκούν; Έχετε ή όχι υπόψη σας ότι για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου υπάρχουν τρεις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου; Με ποιό δικαίωμα αλλάζετε κατά το δοκούν αυτές τις αποφάσεις για να θάψετε την οικονομία της πόλης και τον τόπο γενικότερα προς δόξαν συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων; Πότε η τοπική κοινωνία επιτέλους θα αντιδράσει να κινηθεί κατά αυτών των πρωτοβουλιών;
(090315)




ΚΟΥΙΖ 3

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης με το έργο ″αδράνεια″ μήπως έχει σκοπό να αποκαταστήσει τουλάχιστον τις κατεστραμμένες πλάκες στον παραλιακό πεζόδρομο που είναι η βιτρίνα της πόλης του Λουτρακίου;
(090315)




Είπαν… 1

«Συγχαρητήρια και στους τρεις τελευταίους δημάρχους του δήμου Λουτρακίου, που από το θεάρεστο έργο τους έχουν μετατρέψει την πόλη σε νεκροταφείο. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης έχει βάλει σκοπό να την μετατρέψει σε κρανίου τόπο;»
(090315)




Είπαν… 2

«Ευτυχώς, οι δρόμοι που ανοίγει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης διασφάλισης του ευρωπαϊκού κεκτημένου, ενταφιάζουν την τοπική οικονομία και το μέλλον των πολιτών του Λουτρακίου προς δόξαν συγκεκριμένων παρασιτικών οικονομικών συμφερόντων σε βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας!»
(090315)




Είπαν… 3

«Ούτε κοκαλάκι δεν θα γλείψεις ότι κι αν κάνεις! Ο τόπος δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Θα είσαι εκεί και θα γελοιοποιείσαι!»
(090315)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Αυτό που είναι ηλίου φαεινότερο είναι ότι με τους ταγούς διαφεντεύουν σήμερα τις τύχες του Λουτρακίου από όποια θέση κι αν ευρίσκονται, θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να δούμε να αναπτύσσεται αυτός ο τόπος, μόνον όταν προηγουμένως θα έχει συμβεί ο ήλιος να έχει ανατείλει από το φανάρι και να τον δούμε να δύει προς τα Μέγαρα…
Το loutraki-press στο σημερινό σημείωμά του θα αναφερθεί για τα κατορθώματα του πρώην δήθεν «επαναστάτη» δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και την προσεχή Τετάρτη σε όλους μαζί για να γίνει αντιληπτό προς κάθε κατεύθυνση γιατί το μέλλον αυτού του τόπου είναι καταδικασμένο από τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Ο Γιώργος Γκιώνης που τα τρεισήμισι χρόνια στην αντιπολίτευση έδειχνε και απεδείκνυε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει αντιληφθεί τα λάθη του και γινόταν συμπαθής από το εκλογικό σώμα, με την ανάληψη των καθηκόντων του επέδειξε την άλλη όψη του χαρακτήρα του κι όπως σχολιάζουν επιφανείς δημοτικοί παρατηρητές θα αναδειχθεί πολύ χειρότερος έναντι της προηγουμένης περιόδου.
Αν όχι όλα, τα περισσότερα από όσα υποσχέθηκε προεκλογικά τα έχει πλέον διαγράψει κι ακολουθεί άλλη ρότα ή πιο ασφαλώς αυτή που υπαγορεύεται από πρόσωπα και συμφέροντα που είναι κόντρα στο συμφέρον και επιδιώκουν την καταδίκη του Λουτρακίου, χωρίς να υπάρχει έστω και η παραμικρή ελπίδα αναστροφής της κατάστασης.
Πλανάται πλάνην οικτράν -όπως θα έλεγε και ο από την προεκλογική περίοδο νέος μέντορας του Γιώργου Γκιώνη, περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης- όποιος πιστεύει και ευελπιστεί ο Γιώργος Γκιώνης από τη θέση που έχει αναλάβει υπηρετεί το δημόσιο - δημοτικό συμφέρον, αν και γνωρίζει ποιό είναι κι αυτό περιλαμβανόταν στο προεκλογικό του πρόγραμμα, γεγονός που υποδηλοί ότι έχει γνώση τι πρέπει να πράξει, αλλά συνειδητά δεν το πράττει σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του, προς δόξαν των οποιονδήποτε επιταγών και συμφερόντων.
Την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε στο γραφείο του τον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη τετραμελής αντιπροσωπεία του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου με επικεφαλής την πρόεδρό του Δήμητρα Μερτζάκη όπου του εξέθεσαν την αγωνία τους για την υπάρχουσα κατάσταση και του ζήτησαν να επισπεύσει τις διαδικασίες για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου και την διασύνδεσή του με την πρωτεύουσα, μήπως και τονωθεί η οικονομία της τοπικής αγοράς.
Ο Γιώργος Γκιώνης ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, ισχυριζόμενος -όπως είχε πάει και το 2008 στο υπουργείο Τουρισμού μεταφέροντας ενδεχομένως εντολές του Club Hotel Loutraki S.A. (που απεκδύετο παντοιοτρόπως αυτήν την κοστοβόρα κατασκευή) ότι δεν θέλει την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου- με «περιφερειόσταλτη» εντολή και πρόσχημα ότι ο προαστιακός θα διώξει τον κόσμο από το Λουτράκι και θα τον στείλει στο mall! Μια πρώτου μεγέθους ανοησία που δεν υπάρχει προηγούμενό της, ενώ στο πλαίσιο αυτό ισχυρίσθηκε ακόμα ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την κατασκευή του έργου. Κάτι που είναι ψευδέστατο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι υπάρχουν συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία με διαθέσιμα ευρωπαϊκά κονδύλια που είναι για το συγκεκριμένο έργο, έχουν υποδειχθεί στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, αλλά εκείνος ακλόνητος συνεχίζει ακάθεκτος τον οικονομικό ενταφιασμό του Λουτρακίου προς δόξαν των συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων που μπρος στην κερδοφορία τους θέλουν και επιδιώκουν να στραγγαλίσουν μια ολόκληρη πόλη. Πρόκειται για εχθρούς του τόπου, τα σχέδια των οποίων εξυπηρετούν και οι αιρετοί με τη στάση τους.
Αντιπαρερχόμενος την κατασκευή του έργου, ο Γιώργος Γκιώνης προέβαλε ως βούληση και σχέδιο του την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ από το κέντρο της πόλης -προκαλεί γέλωτα μέχρι λιποθυμίας- λέγοντας ότι έχει άλλα σχέδια αντί του προαστιακού που θα ωφελήσουν την οικονομία του τόπου. Προέβαλε την αναγκαιότητα κατασκευής πάρκινγκ πίσω από το Loutraki Thermal Spa, όπου η απαλλοτρίωση ενός τυφλού δρόμου από τους ατυχέστατους νομικούς χειρισμούς της προηγούμενης δημοτικής αρχής έχει κοστολογηθεί με δικαστική απόφαση στα € 1.350/μ2.
Γιώργο Γκιώνη τα σχέδια σας είναι σαν κι αυτά που αντικατέστησαν την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου ή σχέδια σαν κι αυτά που δεν διεκδικείτε τις οφειλές από το Club Hotel Loutraki S.A., αφήνοντας την δημόσια δημοτική επιχείρησή μας να καταρρέει;
Από την πλευρά τους οι έμποροι ξεκαθάρισαν ότι θέλουν την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου, δεδομένου ότι είναι ο μόνος τρόπος να έλθει και να επισκεφθεί κόσμος την πόλη, με τον Γιώργο Γκιώνη να αντιστέκεται σθεναρά προς δόξαν των οικονομικών συμφερόντων, όπως του υποδεικνύουν!
(090315)
Return top