ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη τα ψέματά σας στους εμπόρους και τους ξενοδόχους στην πεπατημένη του προκατόχου σας Κώστα Λογοθέτη, έχετε υπόψη σας πόσο μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο είχαν;
(230315)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, πήρατε φόρα και μετά την πρόθεσή σας για μετατροπή του παραλιακού μετώπου σε οικόπεδο, θέλετε να μετατρέψετε σε οικόπεδο και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου;
(230315)




Είπαν… 1

«Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την ρύθμιση των 100 δόσεων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις του Club Hotel Loutraki S.A. για την τύχη και το μέλλον του Club Hotel Casino Loutraki. Κατά συνέπεια, η απόφαση του πρόσφατου αιτήματος για δεύτερη υπαγωγή προς εξυγίανση στο αρ. 106 Β΄ του Πτωχευτικού Κώδικα, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, δεδομένου ότι ο πρόσφατος νόμος είναι ευνοϊκότερος και με χαμηλότερες δόσεις.»
(230315)




Είπαν… 2

«Πέραν από την αύξηση της επισκεψιμότητας στο Λουτράκι από την κατασκευή του προαστιακού, εμείς οι «ιθαγενείς» αυτού του τόπου, γιατί να μην μπορούμε να πάμε στην Αθήνα φθηνά, οικονομικά και με ασφάλεια; Μέχρι πότε θα είμαστε όμηροι των καταραμένων συμφερόντων για να βγάζουν κάποιοι αργυρώνητοι μαύρο χρήμα;»
(230315)




Είπαν… 3

«Να εξηγούμεθα και μην παρεξηγούμεθα η ″παράγκα″ του παραλιακού μετώπου, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την γνωστή πολιτική ″παράγκα″ που συνεχίζει να διαλύει, αντί να δίνει τη στοιχειώδη προοπτική για τον τόπο.»
(230315)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ

ΒΡΑΧΙΑ, ΒΡΑΧΙΑ ΤΟ… ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Αξιότιμε δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, πρέπει να αλλάξετε ρότα, γιατί πλέον το θέμα δεν είναι τα φάλτσα, αλλά το… ταξίδι στα βράχια.
Μπορεί το loutraki-press να είναι το μόνον ή μαζί με κάποια άλλα λίγα που σας ασκεί κριτική για τις ενέργειές σας και τον τρόπο διακυβέρνησης του σκάφους, ωστόσο οι βολές και όχι μόνον κριτική ή προβληματισμός, έρχονται εκ των έσω.
Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκατε στο στόχαστρο και υποστήκατε σκληρή κριτική από τον συνεργαζόμενό σας συνδυασμό «Ελεύθεροι Πολίτες» που τα είχατε βρει και τους φιλοξενήσατε στο ψηφοδέλτιό σας. Μπορεί το γεγονός ότι δεν εξέλεξαν σύμβουλο να σας έλυσε τα χέρια και να μην ήσασταν υποχρεωμένος να δώσετε θέση, ή όπως θα έλεγε κάποιος «καλοπροαίρετος» ότι ο Γιώργος Παπαγεωργίου τα κάνει αυτά γιατί ο δήμαρχος δεν τον τακτοποίησε και τώρα φωνάζει.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, γιατί κανείς δεν εκτίθεται με τόση ευκολία, ούτε με μια ευκαιρία βγαίνει να την αξιοποιήσει για να επωφεληθεί προσωπικά.
Δήμαρχε πρέπει να αλλάξετε πορεία, γιατί πλέον αν δεν το έχετε αντιληφθεί συνεχίζετε αταλάντευτα και πλέον επιταχύνονται οι επιπτώσεις της καταστροφικής πορείας που ακολουθούσε ο προκάτοχός σας. Γιατί δεν είναι μόνον το τεράστιο τίποτα, είναι unde portas η τεράστια καταστροφή που θα συμβεί στον τόπο.
(230315)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΡΕΙΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δι’ ανώνυμης αλληλογραφίας έφθασε σήμερα το πρωί στο loutraki-press το έγγραφο «βόμβα» που είχε προαναγγελθεί την περασμένη Δευτέρα ότι θα αποκαλυφθεί και θα ταράξει για τα καλά τα σκοπίμως τελματωμένα νερά στην τοπική κοινωνία, προκειμένου για το φαίνεσθαι να κυριαρχεί το «όλα καλώς καμωμένα», αλλά στην ουσία κλείνονται τα μάτια και επιδεικνύεται ηθελημένη ανοχή την ώρα που υπάρχει γνώση ότι ο τόπος καταρρέει.
Περιεχόμενου του εγγράφου του οποίου πλήρη γνώση έχουν οι ταγοί του τόπου ή αν θέλετε η «αφανής εταιρεία» των τριών, που αν το χρησιμοποιούσαν ως όχημα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν -όχι σήμερα, περίπου μία δεκαετία πριν και δεν θα είχαμε φθάσει εδώ- όλα όσα αναλογούν στον τόπο που είναι σήμερα αντιμέτωπος με την ολική καταστροφή. Αλλά για να προβείς σε τέτοιες ενέργειες, αυτονόητο είναι ότι στην προμετωπίδα σου έχεις πρώτα και πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολιτών και του τόπου που αυτοκλήτως προθυμοποιήθηκες να υπηρετήσεις.
Το loutraki-press κι ως θα όφειλε ο κάθε ευσυνείδητος πολίτης, το έγγραφο θα το καταθέσει με αναφορά του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και θα κοινοποιηθούν στο γραφείο του πρωθυπουργού, στο υπουργό Δικαιοσύνης και στον υπουργό Οικονομικών, να ελέγξουν αφενός γιατί δεν έχουν τρέξει και εξελιχθεί οι διαδικασίες των ελέγχων, και αφετέρου να τοποθετηθεί και να απολογηθεί ο κατηγορούμενος από το ΣΔΟΕ ή όποιου είδους αρχή γιατί έχει περιέλθει σε αυτήν την κατάσταση, όταν μάλιστα ο ίδιος ο κατηγορούμενος διατείνεται προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει σκοπό να μιλήσει τεκμηριωμένα και να αποκαλύψει το λόγο που αυτός είναι κατηγορούμενος και βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλά χρόνια φυλάκισης, αλλά και οικονομικών οφειλών. Επίσης, το έγγραφο θα κατατεθεί επισήμως στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Κορίνθου, την Εισαγγελία Κορίνθου και φυσικά στον Α΄ Ανακριτή που διεξάγει την δικαστική έρευνα για την Γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Για τους τύπους και μόνον δεν θα αναφερθεί από το loutraki-press το ονοματεπώνυμο του κατηγορουμένου, στο πλαίσιο του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, αλλά αυτό είναι γνωστό στην πόλη και ειδικότερα στους ταγούς του τόπου.
Στο έγγραφό του με τίτλο κλήση σε απολογία και ημερομηνία 30-5-2014 - αρ. πρωτ. 122261, η Ε΄ υποδιεύθυνση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει τα ακόλουθα:
Στα πλαίσια ενεργούμενης προανάκρισης κατ’ άρθρο 243 παρ. 2 του ΚΠΔ σας καλούμε εντός πέντε (5) ημερών από την επίδοση της παρούσας να προσέλθετε στην υπηρεσία μας (Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 2ος όροφος, γραφείο 208) κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00, για να απολογηθείτε ή να υποβάλλετε απολογητικό υπόμνημα, έχοντας μαζί και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας σας, για την παρακάτω εκτιθέμενη ενέργειά σας η οποία συνιστά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 17 του Ν. 2523/97, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 21, παρ. 2 του ιδίου νόμου και των διατάξεων του Ν. 3691/2008 όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
Κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2000 έως 31-12-2008 υποβάλλοντας ανακριβείς δηλώσεις στην φορολογία εισοδήματος, αποκρύψατε εισοδήματα συνολικού ποσού € 6.229,672,46 αποφεύγοντας την καταβολή του φόρου που αναλογεί στο ως άνω ποσό, το οποίο αναμείξατε με άλλα νομίμως κατεχόμενα περιουσιακά στοιχεία, χρησιμοποιήσατε στις εν γένει οικονομικές δραστηριότητές σας και τοποθετήσατε στο τραπεζικό σύστημα ή διακινήσατε μέσω αυτού σκοπεύοντας στην νομιμοποίησή του.
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι ταγοί του τόπου είναι και πάλι εκτεθειμένοι, αλλά κατά την πάγια και προσφιλή τακτική τους ποιούν την νήσσαν και περί άλλων τυρβάζουν, χρησιμοποιώντας ως όπλο την ακατάσχετη υβρεολογία ενίοτε δε προσποιούνται τον τοπικό «ψυχίατρο», προβαίνουν σε δημόσιες διαγνώσεις και συνιστούν συγκεκριμένες θεραπείες. Κατά τα άλλα, το πόπολο μπορεί να απολαμβάνει τον ύπνο του δικαίου και θα ξυπνήσει κάποια στιγμή δεν θα πιστεύει και θα διερωτάται πώς συνετελέσθη όλη αυτή η καταστροφή.
Πολύ απλά, ήταν όλοι μαζί απέναντι από τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου!
(230315)
Return top