ΚΟΥΙΖ 1

Είναι αλήθεια ότι από το τμήμα του house keeping του Club Hotel Casino Loutraki οι περισσότεροι εργαζόμενοι κι εργαζόμενες θέλουν να φύγουν; Αληθεύει ότι παραμονή της τελευταίας απεργίας η διευθύντρια Ελένη Πατέλη συγκέντρωσε το προσωπικό και τους είπε ότι αν έχετε φιλότιμο δεν θα πρέπει να απεργήσετε; Τελικά απήργησαν όλες και όλοι;
(090115)




Είπαν… 1

«Πούντιασαν το πρωί από την παγωνιά οι μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου Λουτρακίου, γιατί τα ντεπόζιτα του πετρελαίου ήταν άδεια!»
(090115)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εκδικάσθηκε χθες, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου μετά από έξι χρόνια, η μήνυση του επαγγελματία Δημήτρη Παπακωνσταντίνου κατά του γράφοντος Πάνου Ηλιακόπουλου.
Το σκέλος της υπόθεσης που αφορούσε δημοσιεύματα για τον τρόπο ανάληψης των χωματουργικών εργασιών στο υπό κατασκευή Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, οδήγησε τον γράφοντα να προχωρήσει σε συμβιβασμό, καθ’ ότι ο καταγγέλλων στο loutraki-press επαγγελματίας Γιάννης Φιλιάνδρας είχε αποδειχθεί αναξιόπιστος των καταγγελιών του, δεδομένου ότι δεν επιθυμούσε μετά τη δημοσίευση να αναλάβει την ευθύνη τους.
Βάσει των καταγγελιών του σ’ εκείνα τα δημοσιεύματα η κριτική στρεφόταν κυρίαρχα κατά του τότε δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη και της αναπληρώτριας αντιδημάρχου του Σούζης Παπακωνσταντίνου, που αν δεν υπήρχε η πρότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις φερόμενες ως «από πόνου ψυχής» καταγγελίες του Γιάννη Φιλιάνδρα, δεν υπήρχε λόγος άσκησης πολιτικής και μόνον κριτικής στο πρόσωπό τους.
Πέραν της δήλωσης στο δικαστήριο κι από αυτό το σύντομο σημείωμα, ο γράφων επιθυμεί να επισημάνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον ιδιωτικό βίο, αλλά για το δημόσιο φέρεσθαι και πρακτικές αυτών που έχουν προθυμοποιηθεί να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον. Κατά συνέπεια, σέβεται όλες ανεξαιρέτως τις προσωπικότητες, ασχέτως θέσης κι επαγγέλματος και η κριτική του εστιάζεται στο δημόσιο βίο του πολιτικού προσώπου.
Αμέσως παρακάτω παραθέτω κατά λέξη το περιεχόμενο της δήλωσης στην οποία, κατόπιν και συνεπεία των ανωτέρω, προέβην:
«Ο υπογράφων Παναγιώτης Ηλιακόπουλος, δημοσιογράφος, κάτοικος Λουτρακίου,
ΔΗΛΩΝΩ με την παρούσα μου:
1) Ότι τρέφω σεβασμό, εκτίμηση και υπολήπτομαι τον Δημήτριο Νικ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και την οικογένειά του και συγκεκριμένα στην Σωτηρία (Σούζυ) Παπακωνσταντίνου του Κωνσταντίνου, τέως αντιδήμαρχο του δήμου Λουτρακίου και τον υιό τους Κωνσταντίνο Δημ. Παπακωνσταντίνου, δικηγόρο Πρωτοδικείου Κορίνθου.
2) Ότι πράγματι δημοσίευσα στην ιστοσελίδα τύπου blog ιδιοκτησίας μου με την επωνυμία loutraki-press από τον Ιανουάριο 2009 και για μεγάλο χρονικό διάστημα, πλήθος δημοσιευμάτων στα οποία αναφερόταν ο μηνυτής και η σύζυγός του.
3) Ότι στην ανάρτηση των δημοσιευμάτων, οδηγήθηκα από αναξιόπιστο πληροφοριοδότη, όπως αντιλαμβάνομαι σήμερα, αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος μου που το δημοσίευσα και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη.
4) Ότι αναγνωρίζω πως ο Δημήτριος Παπακωνσταντίνου, είναι έντιμος και ηθικός επαγγελματίας, ουδέποτε έχει αναμιχθεί σε σκάνδαλα απευθείας αναθέσεων και εν γένει μη νόμιμης ανάληψης εργασιών και χωρίς ουδέποτε να έχει εκμεταλλευθεί την πολιτική ιδιότητα της συζύγου του προκειμένου να αναλαμβάνει δημόσιες - δημοτικές ή άλλες χωματουργικές εργασίες, η οποία όπως αποδείχθηκε, ενήργησε σύννομα και εν γένει με διαφάνεια αναφορικά προς τα καθήκοντά της ως αντιδήμαρχος.»
Κατόπιν των ανωτέρω δηλώσεων ο μηνυτής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι αναγνωρίζει ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον δυσφημήσω ή συκοφαντήσω και ότι ουδεμία απαίτηση έχει πλέον εναντίον μου από την αιτία αυτή.»
Μετά τις προαναφερόμενες δηλώσεις το δικαστήριο κήρυξε αθώο τον γράφοντα.
(090115)
Return top