ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη ήσασταν για περισσότερες από πέντε ώρες την περασμένη Τρίτη και συμμετείχατε στις συνεδριάσεις των μεγαλομετόχων της Club Hotel Loutraki S.A. Ο προεδρεύων και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας προσφέρθηκε για να σας καλοπιάσουν να κάνει δώρο στο δήμο Λουτρακίου κάποια ποσότητα από τα 50.000 ειδικού τύπου «μπαλόνια» να στολισθεί η πόλη και να τα σκάσουμε για το καλό της έλευσης του καινούργιου έτους;
(121214)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός είναι ο πρόεδρος φορέα που από την παρουσία του δεν έχει ωφεληθεί σε τίποτα ο δήμος Λουτρακίου, παρά μόνον το ιδιωτικό συμφέρον του, όπως τον καταγγέλλουν στο loutraki-press συνάδελφοί του;
(121214)




Είπαν… 1

«Απλά, όλοι εσείς που έχετε ταχθεί κόντρα στο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, θα τρίβετε τα μάτια σας, δεν θα έχετε που να κρυφτείτε και ο κόσμος θα ενημερωθεί ρούγα - ρούγα.»
(121214)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Επειδή της επομένης της εκλογής του Γιώργου Γκιώνη και της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών δεν ξυπνήσαμε και βλέπαμε φαντάσματα πίσω από τις κουρτίνες, αλλά μια ομάδα ανθρώπων στο προσκήνιο που μερικοί εξ’ αυτών, άλλα είχαν υποσχεθεί προεκλογικά και στην πραγματικότητα άλλα είχαν βούληση να πράξουν, εκ των ήδη πρακτικών τους αυτός είναι ο λόγος που το loutraki-press ανεβάζει τους τόνους και τάσσεται σθεναρά απέναντί τους.
Στόχος είναι να αποκαλυφθούν ένας προς έναν ονομαστικά για την κοροϊδία που έχει υποστεί για άλλη μια φορά από τα συγκεκριμένα πρόσωπα η τοπική κοινωνία με την υφαρπαγή της ψήφου της, με σκοπό να αντιληφθούμε όλοι ότι πρέπει κι επιβάλλεται να αλλάξουμε τον ρου των πραγμάτων για να διασωθεί αυτός ο έρμος τόπος. Φαίνεται ότι με την εγκληματική τους παρουσία δεν ικανοποιούνται που τον έχουν μετατρέψει σε νεκροταφείο και καθίσταται ηλίου φαεινότερο ότι θέλουν να τον μετατρέψουν σε κρανίου τόπο.
Το loutraki-press θα το επισημάνει για άλλη μια φορά. Αν την τελευταία εικοσαετία δεν είχαν πρωταγωνιστήσει τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στα τοπικά πράγματα, το Λουτράκι θα διέθετε μαρίνα, αρχαίο δίολκο, προαστιακό, θα ήταν προορισμός έλευσης έστω και για ημερήσια βόλτα, με την τουριστική επισκεψιμότητά του να μην περιορίζεται στους ασθενέστερους οικονομικά πρώην ανατολικούς του all inclusive, με την πόλη να μην εισπράττει σεντ. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιτυχούς παρουσίας τους.
Στο πλαίσιο των προαναφερομένων ο Γιώργος Γκιώνης ως το «δικό του παιδί» κατά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατά τον Πέτρο Τατούλη, άνοιξε το θέμα του προαστιακού σιδηροδρόμου όχι προς το συμφέρον της κοινωνίας του Λουτρακίου, αλλά προς τον πιο βαθύ ενταφιασμό της και προς όφελος των επιταγών του εμπαιζόμενου την κοινωνία επί περισσότερο της τριετίας Πέτρου Τατούλη.
Φυσικά, αυτό έβαλε «φωτιά» στην Πρωτοβουλία Πολιτών για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι με τον επικεφαλής της Δημήτρη Καραπατά να αναγκάζεται να συγκεντρώσει και να προβληθεί η πανθομολογούμενη απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και της συντριπτικότατης πλειοψηφίας των οικονομικών συντελεστών της.
Στο πλαίσιο αυτό μετέβη χθες εκ νέου στην Ιάσονος, όπου συναντήθηκε με την αναπληρώτρια του δημάρχου αντιδήμαρχο Μαρία Πρωτοπαππά, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Πέτρου και τον σύμβουλο του δημάρχου, Γιάννη Μαυροειδή. Εκεί ο Δημήτρης Καραπατάς προσπαθούσε να ανιχνεύσει το λόγο που άλλαξαν στάση έναντι των προεκλογικών τους δεσμεύσεων και δεν θέλουν να έλθει ο προαστιακός στην πόλη του Λουτρακίου. Αυτό τεκμαίρεται αφενός από το γεγονός ότι ανενημέρωτοι κι έχοντας άγνοια για το έργο αποπειράθηκαν (είναι για γέλια και για κλάματα, νομίζουν επειδή καβάλησαν την καρέκλα ότι ο λόγος τους είναι νόμος) να τον μεταπείσουν καταπίνοντας τη γλώσσα τους, αφετέρου από τη δήλωση της Μαρίας Πρωτοπαππά ότι «την Δευτέρα που υπάρχει σύσκεψη της δημοτικής ομάδας, εκεί θα εξετάσουμε το θέμα και θα ληφθεί η απόφαση».
Γιατί, όμως, κάποιοι σύμβουλοι και δη αξιωματούχοι της δημοτικής αρχής άλλαξαν στάση;
Γιατί ο Γιώργος Γκιώνης που σε όλους τους τόνους διεκήρυττε την ανάγκη έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου εντός της πόλης του Λουτρακίου, σήμερα λέει πρώτα σταθμός στον Ισθμό να βελτιωθεί η τουριστική κίνηση εκεί και μετά να δούμε πώς θα μπει στην πόλη;
Γιατί διακηρύττει ότι πρώτα θα γίνει διαβούλευση, κάτι που τόνισε και ο έχοντας άγνοια για το Λουτράκι και υπεύθυνος με τη στάση του για μεγάλο τουριστικό αναπτυξιακό έργο που δεν έγινε, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Λάκης Παπαφωτίου;
Το νέο μότο του Γιώργου Γκιώνη στην ουσία «παπαγαλίζει» τις επιταγές του εμπαίζοντος την τοπική κοινωνία περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη! Επιταγές που καθρεπτίζουν τα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα μιας χούφτας ανθρώπων, ενδεχομένως με κάποιες αυθαίρετες κατασκευές στον ευρύτερο αρχαιολογικό χώρο του τουριστικού πλέγματος του Ισθμού, κόντρα στο συμφέρον ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας χιλιάδων ψυχών.
Δυστυχώς, ο λύκος κι αν εγέρασε το τρίχωμά του άλλαξε, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Τουτέστιν, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν, δεν πρόκειται να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και μέλημά τους θα είναι μόνον η καρέκλα και η συνωμοσία κατά του τόπου.
Θα σας αποκαλύπτουμε, θα βγαίνουν όλα στο φως, να ενημερωθεί και να αντιδράσει ο κόσμος γιατί απλά δεν πρέπει να σας ξαναψηφίσει και να μην σας έχει εμπιστοσύνη να σας στείλει στο περίπτερο ακόμα για περιοδικά και γαριδάκια…
Προέχει όλων να σταματήσει ο κατήφορος που έχετε βάλει τον τόπο, να προταθεί το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του και να διαμορφωθούν τώρα ευοίωνες προοπτικές που θα λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για το μέλλον.
(121214)
Return top