ΚΟΥΙΖ 1

Πόσο αληθές μπορεί να είναι ότι στα νότια του δήμου δόθηκαν από ένα πεντοχίλιαρο σε δύο υποψηφίους για να ενταχθούν σε συγκεκριμένο συνδυασμό;
Αυτά όταν γίνονται είναι με μόνον σκοπό να λεηλατηθεί η εξουσία!
Π. Η.
(230414)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιές μελέτες έχουν γίνει και ποιά μέτρα έχουν ληφθεί για να τάζουν στους οικισμούς ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του ανάπτυξη των δικτύων κοινής ωφέλειας;
(230414)




Είπαν… 1

«Όταν ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου προσέγγισε τον συνυποψήφιό του δήμαρχο Γιώργο Παπαγεωργίου να ενταχθεί στο συνδυασμό του, ο δεύτερος του απάντησε δεν είμαι  μόνος μου, έχω άλλα τριάντα επτά άτομα. Ο Παύλος Παύλου τότε του αποκρίθηκε τους θέλω όλους και τους εντάσσω στο ψηφοδέλτιο. Πόση γύμνια μπορεί να είχε ο συνδυασμός του, όταν τα προαναφερόμενα γεγονότα έγιναν μετά την ανακοίνωση της καθόδου της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης και της ανακοίνωσης των πρώτων ονομάτων;»
(230414)




Είπαν… 2

«Τελικά, άλλοι έκαναν το θόρυβο, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης είναι αυτός που κατέρχεται υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού "Εμπρός Ξανά", έχοντας ως παρακαταθήκη το τεράστιο έργο του και το γεμάτο τουρίστες Λουτράκι, σημειωτέον, χωρίς χρήματα εκείνη την εποχή, εν αντιθέσει με το διάδοχό του "βετεράνο"(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου που διαχειρίσθηκε πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ και δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ένα σημαντικό έργο του! Δύο πρώην δήμαρχοι που το έργο τους εκ των πραγμάτων δεν αντέχει σε σύγκριση, με το διάδοχο να ωχριά του προκατόχου του, που ήταν παρασάγγας ωφελιμότερος για τον τόπο του!»
(230414)




Είπαν… 3

«Όσοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το συνδυασμό "Εμπρός Ξανά" με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Γιωτάκη και επιθυμούν να πληροφορηθούν για το συνδυασμό και τους σχεδιασμούς του, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.empros-ksana.com»
(230414)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΣΕ 25 ΗΜΕΡΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Είκοσι πέντε ημέρες απομένουν ουσιαστικά στη διαχείριση της εξουσίας για την «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, που είναι η χειρότερη όλων των εποχών στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου.
Σε είκοσι πέντε ημέρες ακριβώς ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης που φλόμωσε στο ψέμα ένα ολόκληρο δήμο, μαζί με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του θα έχουν γίνει παρελθόν και για τον τόπο θα γυρίζει μια νέα σελίδα της ιστορίας του.
Η χειρότερη δημοτική αρχή που υπήρξε ποτέ, αφήνει πίσω της την απόλυτη καταστροφή, αρκεί να σκεφθεί ο καθένας ότι ακόμα και ο πολιτικός τους συνέταιρος «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου που τους στήριξε μετά το Σεπτέμβριο του 2011 είπε για το δήμο Λουτρακίου και τον συνδημαρχεύοντά του: «Να μην πω ότι ήδη έχει καταρρεύσει. Ψάχνουμε να βρούμε τον τρόπο που θα πέσει μαλακά».
Νόμιζαν με τα ψέματα, την καλοχαιρέτα, το χτύπημα στην πλάτη και το «ναι» σε όλα παραμυθιάζοντας την κοινωνία ότι ασκούν διοίκηση, ο κόσμος τους θαυμάζει κι αυτοί ανενόχλητοι μπορεί να επιδίδονται στο έργο των απευθείας αναθέσεων, δίνοντας δουλειές σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς, με τον καθένα να μπορεί να υποθέσει το οτιδήποτε… Κάτι που ούτως ή άλλως δίνει το δικαίωμα τόσο η υπεξαίρεση των δύο επιταγών απόρων -από € 50 η κάθε μία- από τον ίδιο τον Κώστα Λογοθέτη για την εξόφληση ιδιωτικής του οφειλής, όσο και η ομολογία του διπλού χρηματισμού του ίδιου του «υπηρεσιακού» δημάρχου -από € 5.000 η κάθε φορά- από τον ανάδοχο εργολάβο του Loutraki Thermal Spa.
Όλη αυτή είναι μια πρωτόγνωρη ανηθικότητα, όχι μόνον σε επίπεδο δήμου Λουτρακίου ή ελληνικής επικράτειας, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και μαζί μ’ αυτή τη δημοτική αρχή ταυτίζονται μόνον όσοι έχουν μέσα τους την ίδια ανηθικότητα. Γιατί πολύ απλά εάν υπήρχαν ηθικά στοιχεία θα τον είχαν στοιχειωδώς εξαναγκάσει σε παραίτηση ή εάν δεν παραιτείτο από αξιοπρέπεια και σεβασμό στον εαυτό τους θα είχαν παραιτηθεί οι ίδιοι. Αλλά πώς να δούμε τέτοιου είδους πολιτισμένες αντιδράσεις και να μην σκεφθούμε τη λαϊκή σοφία, όμοιος ομοίω αεί πελάζει;
Όλοι μαζί με προσόν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την απόκρυψη στοιχείων που ωφελούσαν τα δημόσια συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου, την αδυναμία αποφάσεων και με το μυαλό μόνιμα πώς θα προβούν σε αδιαφανείς διαδικασίες και αυθαιρεσίες, επέβαλαν το χάος και σήμερα για να φρενάρεις την ελεύθερη πτώση που τους κατηγορεί ο συνυπεύθυνός τους Παύλος Παύλου -ο οποίος ουδέποτε αντέδρασε σθεναρά για το καλό του δήμου που προφασίζεται σήμερα- θα πρέπει να χτίζεις στηρίγματα για να σταματήσεις την κατάρρευση.
Όλη αυτή η ομερτά που διοίκησε το δήμο Λουτρακίου για σαράντα μήνες, μη διστάζοντας ακόμα να εξαπατήσει και τη Δικαιοσύνη πλαστογραφώντας δικόγραφα, έχει σημειώσει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος του δήμου Λουτρακίου και θα χρειασθούν πάρα πολλοί μήνες για να αρχίσουν να ιαίνονται οι ανοικτές και κακοφορμισμένες πληγές που αφήνουν πίσω τους.
Το βράδυ της 18ης Μαΐου θα τους βρει εκτός δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών και τότε θα έλθει η ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα, που θα τα έχουν χαμένα, δεδομένου ότι όλα αυτά σήμερα τα θεωρούν αποκυήματα τις φαντασίας και επιδίδονται στη διασκέδαση των εντυπώσεων, αντί να ντρέπονται για τα χάλια τους να περπατήσουν ακόμα και στο δρόμο.
Γιατί απλά, ο κάθε άνθρωπος που διέθετε τσίπα, είχε αξιοπρέπεια, σεβόταν τον εαυτό του, ως ελάχιστο θα επέλεγε να πάει να κρυφτεί στη σπηλιά του Κόρπη. Αντίθετα, αυτοί κάνουν παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου και καμαρώνουν για τα χάλια τους. Παρέλαβαν ένα δήμο με τα όποια προβλήματά του και αφήνουν πίσω τους μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου.
(230414)
Return top