ΚΟΥΙΖ 1

Αφήστε τη φιλολογία και την παραφιλολογία… Το γεγονός είναι ένα: Τι κάνει η πόλη για ένα δήμαρχο που έχει ομολογήσει το χρηματισμό του; Οι πολιτικοί ταγοί γιατί σιωπούν; Η σιωπή δεν είναι συνενοχή;
(170414)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιά ηθική μπορεί να εμπεδώσει στην κοινωνία ο συνδυασμός της δημοτικής αρχής "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", ειδικότερα όταν ο πρώτος πολίτης πρέπει να είναι το παράδειγμα προς μίμηση, ενώ εν προκειμένω ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν;
(170414)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιός υποψήφιος δήμαρχος είναι αυτός  που πιέζει ασφυκτικότατα πολίτη να ενταχθεί στο συνδυασμό του, γιατί στο παρελθόν τον είχε εξυπηρετήσει; Αυτό λέγεται ρουσφέτι ή αναγάγεται σε διαπλοκή;
(170414)




Είπαν… 1

«Είναι ζητούμενο το πόσο όμορφα και άνετα πρέπει να νιώθει ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου που βιαζόταν να υπογραφεί η μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας, ενώ για τους "συνέταιρους" στην Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) στο πλαίσιο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν περίσσευαν χρήματα να διαθέσουν ένα κονδύλι υπέρ των απόρων, αλλά ήξεραν πάρα πολύ καλά να σηκώσουν τα κεφάλαια που αντιστοιχούσαν σε φόρο παιγνίων και να βουλιάξουν στα χρέη ακόμα περισσότερο την CHCL
(170414)




Είπαν… 2

«Είναι πρωτοφανές να σε έχουν εξωθήσει να χάσεις τη ζωή σου κι εσύ να ταυτίζεσαι με ανθρώπους που ευνόησαν και συνέβαλαν στη γιγάντωση αυτών των καθεστώτων, που ακόμα και σήμερα τα στηρίζουν απροκάλυπτα! Έτσι δίνεται μια κλωτσιά σε τόσους αγώνες, αρχές και αξίες;»
(170414)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ
ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΟΙΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, όπως ανακοινώθηκε από τα διεθνή δίκτυα και πρακτορεία ειδήσεων, ο πρωθυπουργός της Νότιας Ουαλίας παραιτήθηκε γιατί αποκαλύφθηκε να έχει δωροδοκηθεί με ένα μπουκάλι κρασί από μια οινοβιομηχανία.
Εσείς που υπεξαιρέσατε δύο επιταγές απόρων και πριν λίγες ημέρες ομολογήσατε το χρηματισμό σας των € 5.000 + 5.000 = € 10.000 που να ιδρώσει το αυτί σας Κώστα Λογοθέτη; Αντ’ αυτού είχατε το θράσος μαζί με τους ομοίους σας, τα «βαλσαμωμένα πουλιά» και όσους ενταχθούν να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό σας - γιατί αυτό θα σημαίνει ότι στην πλειοψηφία τους ασπάζονται και υιοθετούν αυτή την κατάπτυστη πρακτική, να διαδίδετε ότι ήταν προκαταβολή για μία γκαρσονιέρα.
Ήθη και έθιμα που προσπαθούν να περάσουν ως απόλυτα φυσιολογικά τα «πρασινοκόκκινα χμερ» της Ιάσονος.
Μετά θέλετε να μας πείσετε ότι εσείς εργάζεσθε υπέρ των συμφερόντων Λουτρακίου; Η κοινωνία έχει νου, κρίση και θα σας ανταμείψει στην κάλπη όπως σας αξίζει!
(170414)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΦΑΖΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ
ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Τον τρόπο που θα επιτύχει να διαρρήξει και στη συνέχεια να αλώσει τα ιμάτια του πολιτικού του συνέταιρου «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, μελετά και προβληματίζεται καθημερινά ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου, καθ’ ότι θεωρεί de facto το πέρασμά του στο δεύτερο γύρο.
Ωστόσο, αυτή τη βεβαιότητα την κρατάει πολύ χαμηλά και δεν ενθαρρύνει τους δικούς του, προκειμένου να μην προκληθούν αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Κώστα Λογοθέτη. Ο Παύλος Παύλου χωρίς να τους προκαλεί για να μην φανεί αχάριστος, λόγω και της έχθρας που υπάρχει στο πρόσωπό του από συγκεκριμένα «βαλσαμωμένα πουλιά», λαμβανομένου υπόψη ότι «συγκυβερνούσε» στο δήμο Λουτρακίου σε τρεις ουσιαστικούς πυλώνες, ως εκ τούτου θα μετέλθει του γεγονότος της συγκυβέρνησης για να μπορέσει να εξασφαλίσει την προσυμφωνημένη αλληλοστήριξη, έχοντας γνώση και πλέον μάθει ότι τον Κώστα Λογοθέτη σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι δεν ασκεί κριτική στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ του πολιτικού του συνέταιρου, αν και αυτός είναι ο δήμαρχος - «υπηρεσιακός», αλλά στο στόχαστρό του έχει τοποθετήσει τον πολιτικό «εχθρό» του Γιώργο Γκιώνη που του έκοψε εκεί που δεν το περίμενε το όνειρο, ενώ παράλληλα έχει καταστεί ο εφιάλτης του, δεδομένου ότι από το 2006 και μετά βλέπει την πλάτη του.
Παράλληλα, ο Παύλος Παύλου δεν μπορεί να ασκήσει και έντονη κριτική στον Κώστα Λογοθέτη λόγω των πυλώνων που ελέγχει στο δήμο Λουτρακίου και είναι συνυπεύθυνος για το χάος που έχει προκληθεί στον τόπο, δεδομένου ότι ως «έμπειρος» δεν έχει ψελλίσει το παραμικρό για την κατάντια ολόκληρου του δήμου Λουτρακίου. Δεν έχει πει λέξη για κανένα από τα μεγάλα θέματα που έχει προκαλέσει κι έχει επιφέρει την καταστροφή ο Κώστας Λογοθέτης, ενώ αν τα ίδια πράγματα τα είχε πράξει ο Γιώργος Γκιώνης οι μηνύσεις, οι αναφορές και οι καταγγελίες δεν θα σταματούσαν. «Θα είχε φθάσει σε σημείο να ξηλώσει ακόμα και τα πεζοδρόμια του, το μεγάλο έργο του…», όπως επεσήμανε πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.
Ο Παύλος Παύλου γνωρίζει εκ των προτέρων ότι αν μιλήσει για συγκεκριμένα θέματα θα υποστεί τη μήνι του Κώστα Λογοθέτη, ενώ παράλληλα θα έχει γκρεμίσει και τις γέφυρες με τα μέλη του συνδυασμού του καθ’ ότι το βλέμμα του είναι καρφωμένο στο δεύτερο γύρο.
Από την άλλη θα δώσει το δικαίωμα στον Κώστας Λογοθέτη να τον καταγγείλει ότι ανταποκρίθηκε στην προεκλογική συμφωνία στήριξής του, εν αντιθέσει με εκείνον, αφού κατ’ αρχήν:
«έπνιξε» συνειδητά τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα,
έχει τοποθετήσει παράτυπα τη σύζυγό του Κατερίνα Παύλου Πέτρου, χωρίς να διαθέτει κανένα απολύτως τυπικό και ουσιαστικό προσόν, αναπληρώτρια διευθύντρια στο Loutraki Thermal Spa κι αυτό κατακρημνίζεται,
τη δημοτική σύμβουλό του και δεξί χέρι του Εβίτα Κούτμου πρόεδρο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου,
ανέχθηκε να παραμείνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός του Παναγιώτης Βαρελάς πρόεδρος στη ΔΕΥΑΛ, ο οποίος είχε αποσχισθεί από το συνδυασμό του.
Πάντως, στην παρούσα φάση Παύλος Παύλου και Κώστας Λογοθέτης την προσοχή τους την έχουν στραμμένη στην Πρωτοβουλία Πολιτών, της οποίας αναμένουν στραβοπάτημα, καθ’ ότι τα φάλτσα έχουν αρχίσει να ακούγονται ηχηρά από την περασμένη εβδομάδα, ενώ η συσπείρωση που προκλήθηκε τους παρέτεινε την αναμονή. Και από αυτό το στρατόπεδο που η λογική λέει ότι εποφθαλμιά να διεκδικήσει το δήμο, δεν ακούγονται τόσο αντιπολιτευτικοί τόνοι, όσο και καταγγελίες για τα πεπραγμένα των βασικών αντιπάλων. Είναι ο τρίτος πόλος στο πακέτο 3 σε 1, που οι ψηφοφόροι της «Κίνησης» περιχαρείς θα έχουν ψηφίσει το συνδυασμό της αρεσκείας τους, αλλά η ψήφος τους θα… μεταφέρεται σε άλλο συνδυασμό του πακέτου.
(170414)
Return top