ΚΟΥΙΖ 1

Μπορείτε να σκεφθείτε για άλλη μια φορά ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης να επιτύχει να ακυρώσει στην κάλπη τον πολιτικό συνέταιρό του "βετεράνο"(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου; Που θα πρέπει να πάει να κρυφτεί ο έμπειρος, λαμβανομένου υπόψη ότι τα "βαλσαμωμένα πουλιά" του πριν μόλις τέσσερις μήνες ισχυρίζονταν ότι θα είναι δημοτική αρχή από την 1η Κυριακή;
(160414)




ΚΟΥΙΖ 2

Στις πόσες χαμένες εκλογικές αναμετρήσεις ένας υποψήφιος θα πρέπει να το αντιληφθεί ότι η κοινωνία δεν τον θέλει και να πάει σπίτι του;
(160414)




Είπαν… 1

«Ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να μυήσει τους υποψηφίους του συνδυασμού του, ημέρες που είναι, πώς γίνονται οι υπεξαιρέσεις επιταγών απόρων για να μην έχουν να βάλουν το τσουκάλι στη φωτιά, αλλά και ο χρηματισμός για να διάγεις άνετο βίο την ώρα που η κοινωνία υποφέρει; Άλλωστε, οι ενδιαφερόμενοι να είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό του, πώς θα γίνουν όμοιοί του για να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος και τις ουσιώδεις παρανομίες του επικεφαλής τους να τις θεωρούν απόλυτα φυσιολογικές;»
(160414)




Είπαν… 2

«Ξεκρέμαστος θα είναι τελικά στους Αγ. Θεοδώρους ο πολυχρονεμένος δήμαρχος Παύλος Παύλου, αφού ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαγεωργίου και άλλοτε στέλεχος του συνδυασμού του, έδωσε τα χέρια και προσχώρησε στην Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών;»
(160414)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ EINAI ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA

Απλήρωτοι παραμένουν από τα τέλη Φεβρουαρίου οι είκοσι εργαζόμενοι στο Loutraki Thermal Spa, αφού ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. και «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης πήρε τη μισθοδοσία του προσωπικού, υποσχόμενος ότι θα την επέστρεφε μέχρι τέλος Μαρτίου για να διοργανώσει το φετινό καρναβάλι.
Κατ’ αρχήν ήταν έγκλημα για τον οικονομικό διευθυντή της δημόσιας  δημοτικής εταιρείας Χρήστο Παύλου που τον πίστεψε και του διέθεσε ημέρα Κυριακή τους μισθούς του προσωπικού. Έτσι σήμερα, οι περισσότεροι εκ των εργαζομένων έχουν βγει στη γύρα και ψάχνουν για δανεικά προκειμένου να στρώσουν το αναστάσιμο και το πασχαλινό τραπέζι.
Εργαζόμενοι σε επικοινωνία τους με το loutraki-press επεσήμαιναν τα πρωτοφανή γεγονότα που έχουν βιώσει με τη διοίκηση και τους ανθρώπους του Κώστα Λογοθέτη, θεωρώντας τους απόλυτα υπεύθυνους που βούλιαξαν με τις πρωτοβουλίες που αναλάμβαναν το Spa, την ώρα που φαινόταν ότι διέθετε δυναμική και με τις ενδεδειγμένες προωθητικές κινήσεις μπορούσε να βρίσκεται σήμερα σε διαφορετική μοίρα.
(160414)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η πλειοψηφία της κοινωνίας του δήμου Λουτρακίου μπορεί να είχε πρόθεση να δει στον εκλογικό στίβο νέα πρόσωπα, αλλά όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ήταν μόνον ευχολόγια, δεδομένου ότι δεν υπήρξε η απαιτούμενη ανταπόκριση των πολιτών, που θα ήταν ικανή να διαμορφώσει με διορατικότητα και νέες αντιλήψεις, το νέο τοπίο που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο τόπος.
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια, ανάγκασαν τους απλούς πολίτες να ασχολούνται μόνον με τα του οίκου τους και την εξεύρεση των αναγκαίων προς επιβίωση πόρων, με συνέπεια να μην έχουν την πολυτέλεια να αφιερώσουν χρόνο εμπλεκόμενοι με τα κοινά, προσδίδοντας φρέσκιες ιδέες στις καθεστηκυίες αντιλήψεις που κυριαρχούν στην τοπική κοινωνία.
Έτσι, πριν ακόμα δούμε το νέο, αυτό είχε αποθάνει, με συνέπεια τα παλιά φθαρμένα και ακατάλληλα υλικά να επικρατούν στην τοπική κονίστρα, αλλά και από την άλλη οι συνδυασμοί να αδυνατούν να στελεχωθούν και ειδικότερα να προσθέσουν και εμπλουτίσουν με ποιότητα τους γνώριμους υποψηφίους τους που είχαμε δει και στις προηγούμενες εκλογές. Δώδεκα ημέρες πριν κατατεθούν τα ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο Κορίνθου οι επικρατέστεροι συνδυασμοί που τελικά θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση για να συμπληρώσουν τον αριθμό τους προσδοκούν να αλιεύσουν ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από συνδυασμούς που εγκαταλείπουν την κούρσα και προσχωρούν ή συνενώνονται με ισχυρότερούς τους για μια θεσούλα στα έδρανα της Ιάσονος. Οι δώδεκα ημέρες μπορεί να φαίνονται λίγες, αλλά παράλληλα είναι και πάρα πολλές και είναι πιθανόν να συμβούν εξελίξεις που κανείς δεν φαντάζεται αυτή τη στιγμή.
Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει ποιος συνδυασμός θα επιλέξει να εγκαταλείψει την κούρσα λόγω αδυναμίας εξεύρεσης των απαιτουμένων υποψηφίων, ενώ και κάποιοι επικεφαλής θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα διαπραγματευθούν την προσχώρησή τους σε άλλους συνδυασμούς, προκειμένου αν γίνει το «θαύμα» να μπορέσουν να παραγοντίσουν στα δημοτικά πράγματα για την προσεχή πενταετία.
Την κούρσα πρώτος εγκατέλειψε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωμένοι Δημότες -που πρώτος είχε ανακοινώσει και την υποψηφιότητά του- Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος τελικά προσχώρησε στην Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη. Καλύτερη η μοίρα ως ώρας δεν είναι και για τους άλλους νεότευκτους  συνδυασμούς, ενώ οι περισσότεροι εκ των επικεφαλής ήδη έχουν αρχίσει  τις κουβέντες με τους ομολόγους τους συνδυασμών που θα συμμετάσχουν όπως εκτιμάται στην εκλογική κούρσα, αλλά πρέπει να διατηρούνται και κάποιες επιφυλάξεις.
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους  νεόκοπους υποψηφίους που αναγκάζονται να διαπραγματευθούν είναι με ποιόν υποψήφιο επιλέγουν να γίνουν συνομιλητές και να ενταχθούν στο συνδυασμό του για να κριθούν και οι ίδιοι  για το ποιόν τους. Γιατί απλά, για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν να συνομιλείς με κάποιον που έχει ομολογήσει το χρηματισμό του. Γιατί ποιο είναι το νέο που πρεσβεύεις; Αφού συνομιλείς μαζί του είσαι μία από τα ίδια…
Επομένως, οι νέοι υποψήφιοι που θα κάνουν κουβέντες, από το συνδυασμό που θα επιλέξουν να ενταχθούν θα διαφανούν και οι αρχικές τους προθέσεις και που τελικά σκοπούσαν υπερτιμώντας τους εαυτούς τους, έναντι αυτών που τελικά παραμένουν στην κούρσα.
Η εκλογική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μπορεί να μην προσδώσει ελπίδες για το μέλλον του δήμου Λουτρακίου, μακάρι ο γράφων να διαψευσθεί, αλλά θα φανεί υποψήφιοι επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι ποια στόχευση έχουν και τι προσδοκούν γι’ αυτόν τον τόσο προικισμένο τόπο.
Μακάρι η νέα δημοτική αρχή που θα επιλέξουν οι πολίτες να μην είναι αυτή που θα ρίξει την αυλαία του δήμου Λουτρακίου και να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες για κάτι καλύτερο στην επόμενη πενταετία.
(160414)
Return top