ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 1




ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

Ο συμπαθής ιατρός και αγαπητός σε μεγάλη μερίδα της τοπικής κοινωνίας Λουκάς Λούκας θα απέχει από την πολιτική σε αυτές τις εκλογές.
Αυτό τόνισε πριν από λίγα λεπτά στο loutraki-press με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του ονόματός του από το συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης και τον Παύλο Παύλου.
Όπως εξήγησε ο γιατρός είχε υπογράψει το χαρτί του Πρωτοδικείου Κορίνθου ότι δεν έχει κώλυμα να είναι υποψήφιος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να είναι συνεργαζόμενος χωρίς να έχει κλείσει οριστικά η συμφωνία. Μάλιστα ο γιατρός είχε πει στον Παύλο Παύλου ότι δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουμε στον ίδιο συνδυασμό τέσσερις γιατροί. (Κι αν θέλει να φτιάξει γηροκομείο;)
Με την ανακοίνωση του ονόματος του, αντέδρασε ο συνδυασμός "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος επίσης προτίθεται να τον ανακοινώσει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, δίνοντας στη δημοσιότητα μια επιστολή που υπεγράφη εκ παραδρομής από τον Λουκά Λούκα και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές προθέσεις του.
Τελικά, ο ακέραιος γιατρός θα μείνει σπίτι του λόγω προκύπτουσας εκτάκτως ανωτέρας βίας ως και παρερμηνείας ορισμένων πραγμάτων, επιλέγοντας να ασχοληθεί με την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους του και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα.
Με την τελευταία τοποθέτησή του ο Λουκάς Λούκας αφήνει στον αέρα τους δύο πολιτικούς συνέταιρους «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου και τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη οι οποίοι θέλουν να εφορμήσουν στην κατάληψη της εξουσίας.
(040414)
Return top